امروزه پخش جریان همه چیز در اطراف ما تغییر کرده، به طوری که هر محتوایی برای کودکان تا بزرگسالان قابل دسترسی است. ممکن است محتوا شامل خشونت و تصاویر وحشتناک یا تصاویر مزاحم و فعالیتهای مضر باشد که میتواند برای سنینی مشخص بسیار مضر و آزار دهنده واقع شود. پس باید برای فضای مجازی، مانند دنیای واقعی محدودیتی در نظر گرفته شود.
عناوین مهم مقاله
ایجاد محدودیت سنی در وردپرس
Age Gate یک افزونه حرفهای است برای ایجاد محدودیت سنی در وردپرس که از کنترل یک دروازه سنی استفاده می کند که حداقل تا حدودی بتواند سن بازدید کنندگان را کنترل کند. این افزونه میتواند با قرار دادن گزینه بله یا خیر محدودیت سنی ایجاد کند یا یک فبلد برای وارد کردن تاریخ تولد ایجاد کند که از آن طریق دسترسی سنین مشخصی را محدود سازد.
افزونه Age Gate
ابتدا افزونه Age Gate را برای محدودیت سنی در وردپرس دانلود کنید، سپس آن را نصب و فعال نمایید. پس از این عملیات در منوی پیشخوان شما، این افزونه نمایش داده می شود.
هنگامی که روی Age Gate کلیک کنید، مشاهده خواهید کرد که تنظیمات آن دارای پنج سربرگ است که در تصویر زیر مشاهده میکنید. حال به بررسی هر کدام میپردازیم:
سربرگ Restrictions
Default age: پیش فرض سن ۲۱ تعیین شده است، اما میتوانید آن را تغییر دهید و حداقل سنی که اجازه دارد محتوای شما را ببیند وارد کنید.
Restrict: اگر گزینهی All content را تیک بزنید، محدودیت سنی به کل سایت اعمال میشود، یعنی حتی برای باز شدن صفحه اصلی سایت باید سن افراد تایید شود. اگر گزینهی Selected Content را تیک بزنید خودتان تعیین میکنید که کدام محتوا یا کدام برگه محدودیت سنی داشته باشد.
Varied ages: با تیک زدن این گزینه میتوانید برای هر صفحه دلخواه سایت خود، حداقل سن را به دلخواه تعیین کنید و دیگر مانند اولین گزینه یک محدودیت سنی برای تمام محتوا نخواهد بود.
Validate age using: در این قسمت مشخص میکنید که کاربر چگونه سن خود را تایید کند. این قسمت دارای سه گزینه است که گزینه اول Input fields است که قبل از نمایش محتوا یک باکس برای وارد کردن سن کاربر نمایش داده می شود و کاربر باید سن خود را وارد کند. گزینه بعدی Dropdown boxes است که لیستی از سن را نمایش می دهد که کاربر به جای وارد کردن سن خود، باید سن خود را از میان سنین مختلف انتخاب کند. آخرین گزینه به صورت سوالی نمایش داده می شود که کاربر باید گزینه بله یا خیر را انتخاب نماید. به عنوان مثال ” آیا سن شما بالاتر از ۲۱ سال است؟ ” و کاربر باید از بین گزینه بله یا خیر یکی را انتخاب کند.
Inherit restrictions: با تیک زدن این گزینه، اگر مقالهای که دارای دسته بندی خاصی است محدود کنید، تمام مقالههایی که از آن دسته باشند محدود میشود.
Remember: با فعال کردن این گزینه، یک متن Remember me برای ثبت اطلاعات کاربران نمایش داده خواهد شد.
Remember length: مدت زمانی که میخواهید اطلاعات کاربران باقی بماند را اینجا تعیین کنید.
Auto check remember me: اگر این گزینه را بزنید، افزونه به صورت خودکار اطلاعات کاربران را ذخیره میکند.
Date format: نحوه نمایش دادن تاریخ را در این قسمت تعیین کنید.
Ignored logged in: اگر این گزینه را فعال کنید، کاربرانی که وارد سایت شما شدهاند، از محدودیت سنی خارج هستند.
Rechallenge: اگر این گزینه را علامت بزنید، چنانچه کسی مشمول محدودیت سنی شود، دیگر نمیتواند آن محتوا را مشاهده کند.
Redirect failures: میتوانید آدرس یک صفحه از سایت خود را وارد کنید تا به جای پیام خطا به کاربران دارای محدودیت، به آن صفحه وارد شوند.
سربرگ Messaging
در تنظیمات این سربرگ، میتوانید پیام نمایش داده شده به کاربر را تغییر دهید.
در قسمت Additional content (کادر بزرگ در تصویر بالا) میتوانید یک متن برای کاربران بنویسید.
سربرگ Appearance
Logo: لوگوی سایت خود را اینجا آپلود کنید.
Background color: رنگ پس زمینه صفحه را از اینجا تغییر دهید.
Background color opacity: میزان وضوح رنگ پس زمینه را مشخص کنید.
Background image: میتوانید از این قسمت عکسی به عنوان پس زمینه صفحه انتخاب کنید.
Background position: موقعیت عکس را تعیین کنید.
بقیه موارد نیز مربوط به تنظیمات ظاهر صفحه است که چنانچه لازم دانستید آنها را بنابر سلیقهی خود تغییر دهید.
سربرگ Advanced
Use uncatchable version: اگر از افزونههای کش برای افزایش سرعت وردپرس استفاده میکنید، باید تیک این گزینه را بزنید.
Anonymous Age gate: با تیک زدن این گزینه، سن کاربران ذخیره نخواهد شد و فقط اینکه شامل محدودیت بودهاند یا خیر مد نظر خواهد بود که این مورد برای امنیت بیشتر کاربران است.
Inheritance taxonomies: اگر در تنظیمات قبلی، گزینه Inherit restrictions را فعال کرده باشید، در صورتی که پستی با دسته بندی و برچسب مشخص را محدود کنید، این ایجاد محدودیت سنی در وردپرس بر روی سایر مطالبی که در این دسته و برچسب قرار دارند نیز اعمال خواهد شد. در این گزینه میتوانید تعیین کنید که در این حالت، از بین برچسبها و دسته بندیها، کدام یک مشمول محدودیت شوند.
Import/Export: با تیک زدن این گزینه، سربرگ جدیدی ایجاد خواهد شد که با استفاده از آن میتوانید تنظیمات افزونه را درون ریزی یا برون بری کنید.
Toolbar options: میتوانید تعیین کنید که گزینه فعال یا غیر فعال بودن محدودیت در پستها و صفحات مختلف نمایش داده شود یا خیر.
Editor options: در صورتی که از ویرایشگر گوتنبرگ استفاده میکنید، تیک اولین گزینه (Display as meta box) را بزنید.
Custom css: اگر کد css سفارشی دارید، میتوانید در این قسمت وارد کنید که پیشنهاد میکنیم به این قسمت دست نزنید.
سربرگ Access settings
در قسمت Access management تعیین میکنید کدام یک از نقشهای کاربری در وردپرس به تنظیماتی که اشاره کردیم دسترسی داشته باشد.
در قسمت Post types که مهمترین بخش این سربرگ است، تعیین میکنید که کدام یک از انواع پست تایپها مثل نوشتهها، برگهها و … مشمول ایجاد محدودیت سنی در وردپرس نشوند. با تیک زدن هر یک میتوانید این محدودیت را از روی آنها بردارید.