خطا در نصب افزونه‌ ها در وردپرس و راه‌ حل اساسی برای آن

خطا در نصب افزونه‌

خطا در نصب افزونه ها در وردپرس و راه حل اساسی برای رفع این خطا

در برخی مواقع در زمان نصب افزونه ها در وردپرس خطاها و ارورهای ناشناخته نمایان می شود که معمولا اغلب این خطاها به دلایل ساده بروز می کنند و می توان آن ها را برطرف نمود. دلایلی که موجب بروز خطا در نصب افزونه ها در وردپرس می شود شامل موارد زیر می باشد:

 

خطای Destination folder already exists

یکی از خطاهایی که در زمان نصب افزونه ها در وردپرس یا قالب رخ می دهد خطای Destination folder already exists است. که معمولا اغلب افرادی که با وردپرس کار می کنند حداقل یک بار با این خطا رو به رو شده اند. علت بروز این خطا در وردپرس نیز در زمان اکسترکت کردن افزونه یا قالب است. علت آن نیز به دلیل وجود افزونه یا قالبی به همان نام است که باعث خطای مقصد می شود. این خطا مانند تصویر زیر نمایش داده می شود.

 

خطای Destination folder already exists

برای حل این مشکل شما باید به افزونه های قبلی خود که نصب کرده اید مراجعه کنید و آن ها را حذف کنید.

اگر با این راه حل مشکلتان حل نشد پس یا افزونه در وردپرس مخفی شده و یا نصب افزونه جدید به طور اتفاقی قطع شده است. دلیل این موارد نیز وجود فولدر مشابهی در وردپرس است که مانع از نصب افزونه می شود. حال برای برطرف شدن خطای Destination folder already exists وارد هاست خود شوید و با مراجعه به فایل Wp Content /Plugins در قسمت مربوطه که در تصویر زیر مشاهده می کنید نام افزونه مورد نظر را پیدا کنید.

پس از پیدا کردن فولدر مورد نظر آن را حذف و افزونه جدید را نصب کنید.

 

مشکل درخواست اطلاعات FTP

دیگر مشکل و خطایی که در زمان نصب افزونه ها در وردپرس معمولا بروز داده می شود مشکل درخواست اطلاعات FTP است. این خطا گاهی با اینکه اطلاعات صحیح را وارد می کنیم باز رخ می دهد که دلایل خاص خود را دارد ولی توضیح آن در این مقال نمی گنجد. اما رفع این مشکل نیز راه حلی دارد. این راه حل این است که وارد فایل منیجر هاست خود شوید. سپس فایل با نام  wp-config.php که مربوط به تنظیمات وردپرس است را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید. سپس برای تغییرات محتویات روی کلمه ادیت Edit که در بالای صفحه قرار دارد کلیک کنید. و در آخر به انتهای فایل wp-config.php کد زیر را اضافه کنید و کلمه سیو Save را کلیک کنید.

if(is_admin()) {

add_filter('filesystem_method', create_function('$a', 'return "direct";' ));

define( 'FS_CHMOD_DIR', 0755 );

}

 

بعد از این مراحل می توانید وارد وردپرس خود شوید و اقدام به نصب افزونه کنید.

مشکل محدودیت حافظه php

از دیگر مشکلاتی است که در زمان نصب افزونه ها در وردپرس ظاهر می شود. این مشکل از رایج ترین و عمده ترین خطاهایی است که در زمان نصب افزونه ها در وردپرس رخ می دهد و عموما در زمان بارگذاری افزونه ها به این شکل Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted نمایش داده می شود.

این محدودیت یعنی سقف مجاز برای استفاده که برای رفع آن باید این سقف و میزان مجاز یا همان محدوده حافظه php وردپرس را افزایش داد. چنانچه در زمان نصب افزونه ها در وردپرس با این مشکل مواجه شدید به هاست خود مراجعه کنید و وارد فایل منیجر شوید. سپس با پیدا کردن فایل public_html و کلیک بر روی آن فایل wp-config.php را پیدا کنید و به انتهای آن این عبارت را define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘۲۵۶M’); را اضافه کنید. سپس این فایل را ذخیره کنید و بعد از رفرش کردن افزونه خود را نصب کنید. اگر با این راه حل این خطا برطرف نشد باید از میزبان خود درخواست کنید تا این حافظه را افزایش دهد.

 

از دیگر مواردی که در زمان نصب افزونه ها در وردپرس با مشکل مواجه می شوید زمانی است که طراحی و ساخت سایت شما را شخص دیگری انجام داده باشد. که در این صورت برای رفع مشکل نصب افزونه ها در وردپرس باید با طراح سایت خود تماس حاصل کنید تا افزونه را برایتان نصب کند و یا دسترسی ادمین اصلی به شما بدهد.

همچنین اگر وب سایت شما جزء وردپرس های چند سایته باشد شما منوی افزونه ها را ندارید و فقط مدیران وردپرس می توانند اقدام به نصب یا حذف افزونه ها کنند. در نتیجه اگر شما با خطای نصب افزونه ها در وردپرس مواجه شدید چک کنید که آیا سایت شما بخشی از Multi Site Network است یا نه. که در این صورت و برای حل این خطا می توانید از مدیر سرور درخواست کنید که افزونه را برایتان نصب کند.

اگر هیچکدام یک از موارد بالا مشکل نصب افزونه ها در وردپرس تان نبود باید افزونه را دستی نصب کنید به این صورت که ابتدا افزونه معتبر دانلود کنید و فایلش را از حالت فشرده خارج کنید. بعد وارد هاست و سپس فایل منیجر وبعد از آن نیز کلیک بر روی public_html کنید. سپس فایل اکسترکت شده را در مسیر wp-content/plugins بارگذاری کنید. در آخر به قسمت مدیریت سایت خود برگردید و در قسمت افزونه های نصب شده افزونه مد نظر خود را نصب و فعالسازی کنید.

توجه داشته باشید که نصب افزونه ها در وردپرس ﺁسان است ولی گاها این مشکلات به وجود می آیند. از این رو ما برخی از راه حل های اساسی برای رفع این خطاها را بیان نمودیم.

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × 2 =