در طراحی سایت وردپرسی دسته بندی نوشته و برگه در وردپرس یکی از مهم ترین بخش هایی است که می تواند به محتویات درون سایت شما را نظم دهد و همچنین نحوه دسته بندی مطالب سایت میتواند به بازخورد خوب کاربران در سایت شما کمک کند. در اینجا ما به آموزش ساخت دسته بندی در وردپرس می پردازیم.که در این مقاله هم دسته بندی نوشته در وردپرس را و هم دسته بندی برگه وردپرس را به شما عزیزان گام به گام توضیح می دهیم.
عناوین مهم مقاله
چرا باید در سایت وردپرسی مطالب را دسته بندی کنیم
- دسته بندی در وردپرس یک روش بسیار عالی برای سازماندهی کردن نوشته ها در وردپرس است.
- با استفاده از این قابلیت قادر خواهید بود نوشته های خود را به شکلی منظم و با ترتیبی مشخص در معرض دید کاربران قرار دهید و در نهایت، رضایت آنها را کسب کنید.
- یکی از قابلیت های بسیاری مهمی که ایجاد دسته بندی نوشته ها در وردپرس دارد این است که به شما امکانی می دهد تا یکسری دسته مادر تهیه کرده و برای هر یک از آنها زیر دسته هایی قرار دهید و نظم بیشتر و منطقی تری را به وجود بیاورید.
- علاوه بر این، قابلیت دیگری که دسته بندی در وردپرس دارد این است که شما می توانید برای یک نوشته با توجه به محتوای آن و در صورت نیاز بیش از یک دسته را انتخاب کنید.
ساخت دسته بندی نوشته در وردپرس
در اولین گام به کمک آموزش نحوه ورود به وردپرس و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پیشخوان وردپرس شوید.
سپس همانند تصویر زیر از منو «نوشته ها» موجود در پیشخوان زیر منو «دسته ها» را انتخاب نمایید.
در این قسمت صفحه ای باز می شه که شما باید فیلد های آن ها را پر کنید که ما آن ها را قدم به قدم به شما توضیح میدهیم .
فیلدهایی که باید با اطلاعات مناسب پر شوند، شامل موارد زیر می باشند:
نام: در این قسمت عبارتی که می خواهید به عنوان نام دسته بندی به بازدیدکنندگان وب سایت وردپرسی شما نمایش داده شود را وارد نمایید.
نامک: این بخش در واقع همان آدرس دسته است که در مرورگر نشان داده می شود. بهتر است که فیلد نامک دسته بندی نوشته ها در وردپرس را با معادل انگلیسی نام دسته کامل نمایید.
دسته مادر: با کمک این بخش تعیین می کنید که دسته ای که ایجاد می شود زیر مجموعه یک دسته مادر است یا خود به عنوان یک دسته مادر در نظر گرفته می شود. اگر دسته ای که ایجاد می کنید خودش دسته مادر نیست باید به کمک این بخش دسته ای که قرار است زیر آن قرار بگیرد را تعیین نمایید. در واقع زیر مجموعه ها را از این قسمت مشخص می کنیم.
توضیح: شما می توانید در صورت نیاز هر گونه توضیحی که تصور می کنید به کاربران در زمینه استفاده از دسته بندی ایجاد شده کمک خواهد کرد را در این بخش وارد کنید. پر کردن این بخش الزامی نیست و شما می توانید در صورت صلاح دید خودتان این بخش را با توضیحات لازم کامل نمایید.
در نهایت با کلیک روی دکمه آبی رنگ “افزودن دسته تازه” دسته بندی خود را ایجاد نمایید. اکنون دسته مورد نظر شما ایجاد شده و در جدول سمت چپ صفحه نمایش داده می شود.
بیشتر بخوانید :
آموزش انتقال نوشته به برگه وردپرس و بالعکس
آموزش افزودن دسته به برگه در وردپرس
برای ساخت دسته بندی برگه در وردپرس برای رفع این نیاز شما نیز افزونه هایی در دسترس هستند که شما را قادر میسازند، به سادگی به برگه های خود دسته بندی کنید.
برای انجام این کار لازم است که ابتدا افزونه ی Post Tags and Categories for Pages را روی وبسایت خود نصب کرده و فعال نمایید. آموزش نصب افزونه در وردپرس را میتوانید ببینید. بعد از نصب و فعال سازی پلاگین، بدون اینکه نیاز به هیچگونه تنظیماتی داشته باشید ، دقیقا مانند نوشته ها، دو زیر منوی “دسته ها” و “برچسب ها” به منوی برگه های شما افزوده خواهند شد.
در این بخش شما به قسمت برگه ها رفته و روی دسته ها کلیک کنید و خواهید دید همانند دسته ها در نوشته می توانید دسته برای برگه بسازید.
حال شما میتوانید همانند دسته در نوشته ، به راحتی فیلد های مورد نظر را تکمیل کنید.
نکته : نگذارید وجود منوی دسته ها و برچسب ها در زیر منوی برگه ها شما را به اشتباه بندازه ، اینها همان دسته بندی ها و برچسب هایی هستند که تا پیش از این برای نوشته هایتان استفاده میکردید. بنابراین به عنوان مثال اگر پیش از این در وبسایتتان دسته بندی ای با عنوان “طراحی سایت” داشتید، الان قادر خواهید بود از این دسته بندی در برگه هایتان نیز به سادگی استفاده نمایید.
جمع بندی :
در این مقاله شما به راحتی میتوانید با رفتن به نوشته و انتخاب گزینه دسته ،دسته ای برای نوشته های خود بسازید. که در این بخش فیلد های مورد نظر برای ساخت دسته بندی در وردپرس را پر میکنید و همچنین میتوانید یک زیر دسته به دسته های دیگر اضاف کنید. همچنین با نصب افزونه ای که برای ساخت دسته برای برگه در وردپرس معرفی کردیم می توانید برای برگه هایتان مشابه ساخت دسته نوشته در وردپرس ایجاد کنید.