افزایش حجم فایل در وردپرس ، افزایش حجم در cpanel ، افزایش حجم فایل با افزونه وردپرسی سوالاتی است که در ذهن خود میپرسیم که چگونه حجم فایل را در وردپرس افزایش دهیم. در وردپرس گاهی نیاز به آپلود فایلهایی با حجم بالا دارید، اما حجم آپلود در هاستینگهای مختلف تفاوت دارد. بهعنوانمثال یک هاستینگ حجم آپلود را ۲ مگابایت و دیگری ۲۰ مگابایت تنظیم میکند و تمامی این موارد به مدیر سرور بستگی دارد. در این آموزش به معرفی بهترین روش برای افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس میپردازیم پس تا انتها همراه ما باشید.
عناوین مهم مقاله
چرا حجم فایل را در وردپرس افزایش دهیم
با دلیل محدود بودن حجم فایلها میدهیم. از دلایل ایجاد این محدودیت میتوان به مواردی مانند: محدودیتهای سرور و هاست، محدود کردن نویسندگان در آپلود فایل و تصاویر سنگین و … اشاره کرد. به طور پیشفرض و در اکثر سایتهای وردپرسی با محدودیت ۲ mb مگابایتی برای بارگذاری upload انواع فایل از طریق بخش افزودن پرونده چند رسانه ای در هنگام نوشتن مطلب یا بخش رسانه از پیشخوان وردپرس، روبرو هستیم. علت محدودیت در حجم آپلود وردپرس به میزبانی هاست شما برمیگردد که حداکثر میزان حجم آپلود در وردپرس را برای سرور روی چه میزان قرار داده باشد که اگر فایلی بیشتر از این حجم مشخص شده بخواهید آپلود کنید قادر به آپلود اون در رسانه وردپرس نخواهید بود و مجبورید یا از طریق هاست اقدام به آپلود فایل در وردپرس بکنید که در این صورت در رسانه وردپرس فایل به شما نشون داده نخواهد شد و یا اینکه میزان محدودیت حجم آپلود در وردپرس را با استفاده از روشهایی که وجود داره افزایش دهید. در این آموزش به معرفی بهترین روش برای افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس میپردازیم پس تا انتها همراه ما باشید.
مطلبی که شاید دوست داشته باشید آن را بخوانید :
آموزش ایجاد دسته بندی در نوشته و برگه وردپرس
۳ روش افزایش حجم فایل در وردپرس
در این قسمت سه راه برای افزایش حجم فایل ها در وردپرس وجود دارد که در این مقاله بصورت کامل برای شما توضیح خواهیم داد.
آموزش افزایش حجم در وردپرس با افزونه Increase Max Upload Filesize
با استفاده از این افزونه قادر به افزایش حجم آپلود در وردپرس خواهید بود. برای استفاده از این افزونه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت خودتان بکنید.
بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Increase Max Upload Filesize در پیشخوان وردپرس شما افزودن خواهد شد. روی این منو کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات افزونه افزایش حجم آپلود در وردپرس هدایت شوید.
حالا همونطور که در تصویر میبینید مقدار حجم دلخواه خودتون را که قصد دارید در رسانه وردپرس افزایش بدین بر حسب بایت وارد کرده و ذخیره کنید. در اینجا من قصد دارم تا حجم آپلود در وردپرس را روی ۴۸۸ مگابات تنظیم کنم بنابراین باید میزان این حجم بر حسب بایت را روی ۵۱۲۰۰۰۰۰۰ انتخاب کنم.
حالا همونطور که در تصویر میبینید حجم آپلود در وردپرس افزایش پیدا کرده و میتوانیم فایل با این میزان حجم را درآن آپلود کنیم.
ایجاد یا ویرایش فایل php.ini در وردپرس
فایل php.ini مربوط به تنظیمات پیشفرض سرور سایت شما میباشد، برای دستیابی به این فایل از طریق FTP یا SFTP به پوشه اصلی سایت وردپرس خود مراجعه و یا از طریق برنامه مدیریت فایل به حساب کاربری هاست سی پنل خود دسترسی پیدا کنید، سپس یک فایل php.ini را باز یا ایجاد و کد زیر را به آن اضافه کنید. “دقت کنید که حتما از سایت خود قبل از انجام این کار بک آپ تهیه کنید”
upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300
ویرایش فایل htaccess.
با توجه به وجود برخی محدودیتها در سرور ممکن است قادر نباشید به فایل php.ini دست پیدا کنید، روشی دیگری که میتوان با استفاده از آن حجم آپلود فایل در وردپرس را افزایش داد ویرایش فایل htaccess. میباشد. فایل htaccess. شامل یک سری تنظیمات مختلف سایت میباشد که با افزودن قطعه کد زیر شاهد افزایش حجم آپلود در وردپرس خواهید بود. اگر از این روش استفاده میکنید، تهیه بک آپ از سایت فراموش نشود!
برای این منظور ابتدا وارد هاست شده و سپس به File Manager مراجعه کنید. بعد از این مرحله به مسیر public_html مراجعه کرده و به دنبال فایلی با نام htaccess. بردید. همونطور که از نقطه ابتدایی نام این فایل مشخصه این فایل جزو فایلهای مخفی در هاست هستش پس اگر برای اولین بار قصد تغییر در این فایل را داشته باشید به شما نمایش داده نخواهد شد. بنابراین روی دکمه Settings که در بالای صفحه در سمت راست قرار داره کلیک کنید و بعد از اینکه پنجره زیر براتون باز شد تیک گزینه Show hidden files را فعال کرده و روی دکمه Save کلیک کنید تا فایل htaccess. نمایش داده شود.
php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
نکته: حتماً به این نکته توجه داشته باشید که درصورتیکه شما از وردپرس شبکه استفاده میکنید؛ شما این امکان را دارید که از طریق پنل مدیریت خود این حجم را افزایش دهید. البته شما نمیتوانید مقداری بیشتر از حد مشخصشده توسط سرور را برای آپلود مشخص کنید.
بهاینترتیب با انجام یکی از روشهای بالا حجم آپلود در سایت شما افزایش پیدا خواهد کرد؛ و شما بهراحتی میتوانید فایلهای حجیم را در وردپرس آپلود کنید.