آموزش ویدیویی نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
آموزش تصویری نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین
آموزش نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین
آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین دایرکت ادمین
در مقاله قبلی از دوره ۰ تا ۱۰۰ آموزش وردپرس در مورد نصب وردپرس روی هاست cpanel صحبت کردیم. همچنین آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین و ساب فولدر و ساب دامین را نیز در همان مقاله قبلی بررسی کردیم. آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین، ادان دامین و ساب فولدر موضوع آموزش این مقاله در مرجع آموزش ۰ تا ۱۰۰ وردپرس می باشد که درهمین مقاله به صورت جداگانه و گام به گام توضیح داده خواهد شد. نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین تفاوت خاصی با نصب وردپرس روی هاست سی پنل ندارد. در هرصورت اگر قصد دارید تا بیشتر با وردپرس آشنا شوید پیشنهاد میکنم مقاله وردپرس چیست وچرا باید از آن استفاده کنیم؟ را مورد مطالعه قرار دهید تا به درک جامع و صحیحی از وردپرس برسید. اما در ابتدا برویم به سراغ آموزش ویدیویی نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین که برای شما تهیه کرده ایم.
عناوین مهم مقاله
آموزش ویدیویی نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
همانطور که میدانید برای راهاندازی وردپرس نیاز به یک سری مفسر داریم تا دادهها را پردازش کنند که این مفسرها شامل پایگاه داده Mysql و phpmyadmin میباشند و اما برای اینکه این دادهها در جایی ذخیره شده و پردازش شوند به یک سرور و یا به عبارتی همان هاست نیاز داریم. درواقع بدیهی است برای آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین همانند سی پنل باید ابتدا هاست تهیه نمایید که عمومی ترین پنل های مدیریت هاست، هاست cPanel و DirectAdmin می باشند. شاید شما که این مقاله را مطالعه می کنید یک هاست DirectAdmin تهیه کرده باشید. یا به زودی قصد تهیه هاست داشته باشید. به هر ترتیب در صورتی که قصد آموزش نصب وردپرس در هاست DirectAdmin را دارید با ما در دیتادیزاین همراه باشید
نکته:
پس از اینکه هاست و دامنه خود را تهیه کردید و مطمئن شدید که DNS های دامنه به درستی بر روی هاست ست شده و به عبارتی هاست شما به دامنه متصل شده است میتوانید اقدام به نصب و راهاندازی وردپرس کنید. دقت داشته باشید که برای اتصال دامنه به هاست ممکن است تا ۷۲ ساعت زمان نیاز باشد که این زمان برای دامنههای بینالمللی کمتر خواهد بود. برای اینکه مطمئن شوید تا هاست به دامنه متصل شده است کافیست تا آدرس دامنه خود را وارد کنید اگر با صفحهای شامل Index Of یا خطای ۴۰۳ و.. که بسته به تنظیمات هاستی که خریداری کرده اید متفاوت خواهد بود مواجه شدید نشون دهنده این می باشد که هاست شما به دامنه متصل شده است، اما اگر با صفحهای مواجه شدید که در آن خطای DNS را مشاهده کردید بدانید که هاست شما به دامنه متصل نشده و اگر مدت زمان زیادی از خرید هاست و دامنه گذشته و به عبارتی متصل نشدن آنها بعد از مدت ۷۲ ساعت که غیر معقول است، اولین کاری که باید کنید اینه که کش و کوکی مرورگر را برای دامنه خود خالی کنید چرا که ممکن است به دلیل کش شدن و یا حتی خطا در آیپی ISP اینترنت شما تا مدتها نتوانید متوجه اتصال هاست و دامنه شوید. بعد از حصول اطمینان از اتصال دامنه با ادامه مراحل نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین به صورت گام به گام همراه با تصویر با دیتادیزاین همراه باشید.
آموزش گام به گام نصب وردپرس روی دایرکت ادمین با تصویر
برای نصب وردپرس روی دایرکت ادمین، پیش از هر چیز باید اقدام به دانلود وردپرس نماییم. کافیست وارد سایت مرجع وردپرس شوید و دانلود کنید.
پس از دانلود وردپرس که یک فایل فشرده است باید آن را در هاست DirectAdmin خود آپلود نمایید. برای این منظور پس از وارد کردن یوزرنیم و پسورد که از شرکت خدمات هاستینگ میتوانید تهیه کنید، وارد پنل مدیریت هاست دایرکت ادمین خود شوید. با انتخاب گزینه system info &files روی file manager بزنید و به بخش مدیریت فایل های هاست خود وارد شوید.
سپس همانند تصویر زیر با کلیک در فایل منیجر DirectAdmin وارد فولدر public_html شوید. روی گزینه upload در بخش بالایی سمت چپ فایل منیجر کلیک نمایید. حال فایل فشرده وردپرس که پیشتر دانلود نمودید را انتخاب و منتظر باشید تا آپلود تکمیل گردد.
سپس باید فایل فشرده پکیج دانلودی وردپرس را استخراج کنید. به همین منظور با کلیک راست بر روی فایل فشرده وردپرس روی Extract کلیک کنید. فایل های نصبی وردپرس از حالت فشرده خارج می شوند. به طور پیش فرض پکیج وردپرس در یک فولدر به نام wordpress قرار دارد.
برای اینکه سایت ساخته شده با وردپرس در آدرس اصلی نمایش داده شود، کلیه فایل های موجود در این فولدر را از آن خارج می کنیم. برای این کار وارد فولدر wprdpress شوید. بر روی منوی Select کلیک کنید تا همه انتخاب شوند. سپس در این قسمت میتوانید با زدن بر روی سه نقطه بالا کپی یا انتقال را انتخاب کنید تا تمام فایل های موجود در فولدر وردپرس را روی مسیر ریشه اصلی هاست public html قرار دهید.
برای اجرا شدن مراحل نصب وردپرس شما لازم است پسوند index.html را به دلخواه تغییر دهید.
سپس در مرورگر دامنه خود را وارد کنید تا صفحه انتخاب زبان برای شما نمایش داده شود. با ادامه صفحه ای به شما نشان داده میشود که این صفحه را باید تا انتهای ساخت دیتابیس باز نگه دارید. برای مابقی مراحل نصب وردپرس روی دایرکت ادمین نیاز به ساخت پایگاه داده دارید.
برای ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین ابتدا وارد پنل مدیریت DirectAdmin خود شوید. سپس در سمت چپ قسمت بالا با انتخاب Account Manager روی My SQL Management کلیک کنید. سپس در صفحه جدید بر روی Create New Database بزنید.
همانطور که در تصویر زیر میبینید، در صفحه باز شده مشخصات دیتابیس وردپرس و نام کاربری متصل به دیتابیس را وارد و تایید کنید. دیتابیس ساخته می شود و در یک صفحه مشخصات دیتابیس نیز نمایش داده می شود.
دقت داشته باشید همانطور که در تصویر میبینید با انتخاب تیک سمت راست قبول میکنید نام دیتابیس شما با نام کاربری دیتابیس یکی باشد. در غیر این صورت می توانید تغییر دهید. ما این تیک را انتخاب کردیم. برای پسورد هم میتوانید بر روی آیکون رندوم کنار آن بزنید و پسورد انتخابی را با زدن بر روی آیکون چشم ببینید و کپی کنید.
برای اتصال وردپرس به دیتابیس در هاست دایرکت ادمین کافیست اطلاعات هاست خود را در صفحه نصب وردپرس که باز گذاشته اید وارد کنید.
از اینجا به بعد تمام مراحل مشابه نصب وردپرس روی هاست سی پنل یا لوکال هاست می باشد. لذا در صورتی که آموزش نصب وردپرس روی سی پنل یا لوکال هاست را مطالعه کرده باشید می توانید ادامه مراحل نصب وردپرس را خودتان پیش بروید. اما برای دوستانی که اولین بار است وردپرس نصب می کنند می توانید ادامه آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را دنبال نمایید.
بعد از انتخاب زبان بر روی ادامه بزنید و سپس روی دکمه بزن بریم! کلیک کنید تا وارد صفحه زیر شوید. عنوان دیتابیس را مقابل نام پایگاه داده قرار دهید. در واقع اطلاعاتی که بعد از ساخت دیتابیس نشان داده شد را در اینجا وارد کنید. میزبان پایگاه داده را بدون تغییر و برابر localhost می گذاریم و پیشوند جدول را به دلخواه و ترجیحا یک مقدار کوچک مثلا wb_ قرار دهید. حال روی فرستادن کلیک نمایید.
در صورتی که تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید به صفحه راه اندازی نصب وردپرس هدایت می شوید.
تا اینجای آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین، اتصال وردپرس به دیتابیس انجام شده است. برای راه اندازی وردپرس روی دکمه راه اندازی نصب (در تصویر بالا) کلیک کنید تا به صفحه زیر هدایت شوید
در این مرحله از آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین اطلاعات سایت و ورود به پنل مدیریت را باید تنظیم نمایید. در کادر مربوط به نام سایت، یک نام برای سایت خود انتخاب نمایید. برای پنل مدیریت سایت یک نام کاربری و رمز تعیین کنید و در پایان آدرس ایمیل خود را به عنوان مدیر سایت وارد نمایید. توجه داشته باشید که تمام این اطلاعات را بعدا نیز می توانید تغییر دهید. پس از تکمیل فرم روی راه اندازی وردپرس کلیک نمایید. سپس روی ورود کلیک نمایید تا به صفحه ورود وردپرس هدایت شوید.
در این صفحه (تصویر زیر) می توانید با وارد کردن نام کاربری و رمزی که در مرحله قبل وارد کرده بودید وارد پنل مدیریت وردپرس شوید. لذا نام کاربری و رمز را وارد کرده و روی ورود کلیک نمایید. وارد پنل مدیریت وردپرس یا به اصطلاح پیشخوان وردپرس می شوید.
از این پس می توانید برای ورود به پنل مدیریت وردپرس یا همان پیشخوان وردپرس از آدرس زیر استفاده نمایید:
your-site.com/wp-admin
تبریک می گوییم ، آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین تمام شده است. شما می توانید از آدرس اصلی سایت خود در مرورگر، سایت وردپرسی خود را مشاهده نمایید. همچنین از پیشخوان وردپرس سایت خود را مدیریت نمایید. اکنون به سراغ آموزش نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین می رویم.
آموزش تصویری نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین
در ابتدا لازم است تفاوت دامین اصلی را با ساب دامین برای شما توضیح دهیم. سپس وارد مراحل نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین شویم. پس با ما همراه باشید.
تفاوت ساختاری دامین و ساب دامین چیست؟
ساب دامین و دامین ازنظر مفهوم خیلی به هم نزدیک هستند و ازاین رو همیشه بین مفهوم آنها اشتباه گرفته میشود. در فارسی، ساب دامین را زیر دامنه میگویند.ساب دامین، یک دامنه مشتق شده از دامنه اصلی است و حداقل وجه مشترک آنها نام دامنه اصلی که در هر دوتایشان به کار گرفتهشده است.
ساب دامین بههیچ وجه دامنه اصلی نیست.
صفحات ساب دامین و دامنه اصلی ممکن است که ازنظر ساختار، سئو، رنگ و محتوا کاملاً باهم متفاوت باشند یا شباهت آنها خیلی کم باشد. اگر به دنبال تفاوت هستیم، باید بگوییم، میتوانیم موارد زیر را بیان کنیم:
۱- دامنه فقط یک بار استفاده میشود و یونیک است اما میتوان از یک دامنه هزارها ساب دامنه ایجاد کرد. البته هر ساب دامنهای با هر نامی را هم فقط یکبار میتوان به کار برد.
۲- ساختار آنها متفاوت است. ساختار دامنه به صورت datadesign.ir است اما ساختار ساب دامنه بهصورت blog.datadesign.ir است.
۳- شرکتهای مطرح ساب دامین را برای صفحات فرعی خود به کار میبرند.
۴- اصولاً ساخت ساب دامین به صورت رایگان عرضه میشود اما دامین مستلزم پرداخت هزینه است.
حالا برای نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین باید همانند مراحل بالا که در آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین گفته شد با کمی تفاوت این کار را انجام دهیم.
برای نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین لازم است تا مراحل زیر را یک به یک پشت سر بگذارید:
• در ابتدا باید ساب دامین دایرکت ادمین خود را ایجاد نمایید. سپس فایلهای وردپرس را روی ساب دامین دایرکت ادمین ساخته شده آپلود کرده و آنها را از حالت zip خارج نمایید.
• پایگاه داده وردپرس خود را ایجاد نمایید.
• در آخر وردپرس را روی ساب دامین دایرکت ادمین خود نصب نمایید.
در ادامه تمامی این مراحل را به صورت گام به گام و به شکل تصویری به شما آموزش خواهیم داد. بدین ترتیب می توانید به راحتی اقدام به نصب وردپرس در ساب دامین دایرکت ادمین خود نمایید.
آموزش گام به گام راه اندازی وردپرس در ساب دامین دایرکت ادمین
برای نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین شما باید در ابتدا به وبسایت مرجع وردپرس مراجعه کرده و آخرین نسخه وردپرس را از صفحه اصلی وردپرس دانلود کرده و فایل zip شده آن را روی سیستم خود ذخیره کنید.
در مرحله بعدی به کنترل پنل خود لاگین کنید.
در آخر ساب دامین دلخواه خود را ایجاد نمایید تا در مراحل بعدی قادر به نصب وردپرس روی ساب دامین باشید. زیرا تنها تفاوت روش نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین با نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین در ایجاد ساب دامین اولیه می باشد و مابقی مراحل کاملا مشابه هم هستند.
برای ایجاد ساب دامین کافیست همانند تصویر زیر از قسمت Account Manager وارد Subdomain Managment شوید.
سپس طبق تصاویر زیر بر روی add subdomain بزنید تا بتوانید نام دلخواه زیر دامنه یا ساب دامین دامنه اصلی خود را بنویسید و درواقع ساب دامین خود را بر روی هاست دایرکت ادمین ایجاد کنید.
بعد از ایجاد ساب دامین باید فایل وردپرس را در پوشه زیردامنه ساخته شده آپلود کنید. برای این کار در صفحه اصلی هاست دایرکت ادمین گزینه file Manager را انتخاب نمایید.
در گام بعدی همانند تصاویر زیر باید public_html را انتخاب کنید. در واقع سایت شما روی این فولدر قرار گرفته است. سپس بر روی پوشه ساب دامینی که ساختید بزنید تا بتوانید فایل زیپ وردپرس را از روی سیستم خود در این قسمت آپلود کنید.
مابقی مراحل نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین همانند مراحل نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین می باشد.
کافیست فایل وردپرس خود را در پوشه گفته شده آپلود و اکسترکت کنید. سپس بعد از انتقال فایل های پوشه وردپرس به پوشه اصلی در public_html اقدام به ساخت پایگاه داده سایت وردپرسی خود کنید و ادامه مراحل نصب را وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین انجام دهید. برای ادامه نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین بر روی لینک زیر کلیک کنید.
مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین
آموزش نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین
یکی از مهم ترین موضوعاتی که بسیاری از وبمستران به دنبال آن هستند این است که چگونه اقدام به نصب چند وردپرس روی یک هاست نمایند؟ در واقع آنها به دنبال این هستند که بتوانند از فضای هاست خود بیشترین استفاده را برده و در کنار آن نیز سئو دامنه اصلی خود را بهبود ببخشند. خوشبختانه شما این امکان را دارید که با نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین چندین وردپرس را به صورت مجزا نصب و راه اندازی کرده و ارزش سئو آنها را به وب سایت اصلی خود انتقال دهید. اما در ابتدا به تفاوت ساب دامین و ساب فولدر میپردازیم.
ساب دامین در مقایسه با ساب فولدر
همانطور که گفته شد یک ساب دامین سایت شما را تقسیمبندی میکند، بنابراین میتوانید انواع متفاوتی از محتوا را که در حوزههای مختلف هستند را حتی اگر با محتوای اصلی شما متفاوت باشند، ایجاد کنید. از طرف دیگر، ساب فولدر یک مسیر در درون سایت شما و بخشی از سایت است که اعتباری در سطح اعتبار سایت دارد. اما ساب دامینها دارای محتوایی متفاوت با سایت هستند و اعتبار آنها تحت تاثیر اعتبار دامنه اصلی قرار ندارند.
نام ساب دامین، قبل از نام دامنه در URL قرار میگیرد، مانند shop.datadesign.ir. اما ساب فولدر در انتهای آدرس سایت قرار میگیرد و این گونه به نظر میرسد: datadesign.ir/blog.
اگر قسمتی از سایت شما به اندازه کافی گسترده باشد که به یک بخش جداگانه احتیاج داشته باشد، از یک Subdomain استفاده میشود. اما بخشهایی از سایت است که محتوایی مرتبط با سایت اصلی دارند را با استفاده از Subdirectory از هم جدا میکنند. با این کار، تمام قسمتهای سایت شما در دامنه اصلی قرار دارد. خب به سراغ آموزش نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین میرویم.
مراحل نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین همانند مراحل نصب وردپرس روی ساب دامین است با این تفاوت که باید در پوشه public_html یک پوشه جدید با نام دلخواه ساب فولدر برای خود ایجاد کنید و وردپرس را در آنجا آپلود کنید.
مراحل نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین
در ابتدا وردپرس را از سایت مرجع دانلود و فایل زیپ وردپرس را بر روی سیستم خود نگه دارید. سپس کافیست وارد پنل کاربری دایرکت ادمین سایت خود شوید. بر روی فایل منیجر کلیک کنید. همانند تصویر زیر
در مرحله دوم باید وارد پوشه public_html شوید
در مرحله سوم باید در پوشه public_html پوشه جدیدی برای ساب فولدر خود ایجاد کنید. برای اینکار در بالای صفحه بر روی new بزنید.
در مرحله بعدی باید یک نام برای پوشه انتخاب و وارد کنید که ما به عنوان مثال از همان نام ساب فولدر استفاده کردیم.
اکنون همانند تصاویر در پوشه ساب فولدر باید فایل وردپرس خود را آپلود کنید.
مابقی مراحل نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین همانند مراحل نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین می باشد.
کافیست فایل وردپرس خود را در پوشه گفته شده آپلود و اکسترکت کنید. سپس بعد از انتقال فایل های پوشه وردپرس به پوشه اصلی در public_html اقدام به ساخت پایگاه داده سایت وردپرسی خود کنید و ادامه مراحل نصب را وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین انجام دهید. برای ادامه نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین بر روی لینک زیر کلیک کنید.
مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین
مراحل نصب وردپرس روی ادان دامین دایرکت ادمین
ادان دامین در دایرکت ادمین چیست؟
یکی از مهم ترین قابلیت هایی که از آن می توان برای مدیریت صحیح هاست خود استفاده کرد، قابلیت ادان دامین است. شما می توانید با نصب وردپرس در ادان دامین دایرکت ادمین چندین سایت کاملا مجزا داشته باشید. بنابراین اگر می خواهید چند وردپرس را روی یک هاست داشته باشید، می توانید از قابلیت ادان دامین هاست دایرکت ادمین استفاده کنید. برای اینکار در ابتدا باید هر تعداد ادان دامین جدیدی که تمایل دارید را روی هاست تعریف کرده و در نهایت برای هر یک از آنها به صورت جداگانه اقدام به نصب وردپرس نمایید. در ادامه به شما خواهیم گفت که به چه شکلی addon domain جدید خود را روی هاست دایرکت ادمین خود ایجاد نمایید.
فرض می کنیم نیم سرورهای هاست خود را روی دامنه مدنظر ست و نشر کرده اید. به منظور ایجاد ادان دامین در دایرکت ادمین و داشتن چند دامنه روی یک هاست باید به ترتیب زیر پیش بروید:
- در ابتدا با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنل مدیریتی دایرکت ادمین شوید.
- سپس از طریق منو «Account Manager» زیر منو «Domain Setup» را انتخاب نمایید
در صفحه ای که برای شما نمایش داده می شود امکان مشاهده تمامی دامنه هایی که روی هاست شما قرار گرفته اند وجود خواهد داشت. با کلیک روی گزینه «ADD NEW» می توانید یک دامنه جدید تعریف کنید.
در این مرحله صفحه ای همانند تصویر زیر برای شما باز می شود که در آن باید اطلاعاتی را وارد کرده و در آخر روی دکمه «Create» کلیک کنید:
Domain: در این بخش باید نام دامنه مورد نظر خود را بدون پسوند www. وارد نمایید.
Bandwidth: در این قسمت می توانید مشخص کنید که می خواهید چه میزان از پهنای باند هاست خود را به دامنه جدیدی که معرفی می کنید اختصاص دهید.
Disk Usage: با استفاده از این فیلد می توانید تعیین کنید که چه فضایی از هاست شما به دامنه معرفی شده اختصاص پیدا کند. عددی که در این قسمت وارد می کنید برحسب مگابایت می باشد.
Options: این بخش شامل سه گزینه زیر می باشد:
۱٫ Secure SSL: در صورتی که SSL برای ادان دامینی که اضافه می کنید فعال شده باشد، تیک این گزینه را به حالت انتخاب شده درآوردید. در غیر این صورت آن را بدون تیک رها کنید.
۲٫ CGI Access: ماژول CGI در واقع مخفف عبارت Common Gateway Interface است و از آن برای ارسال و دریافت درخواست ها از طریق وب استفاده می شود.
۳٫ PHP Access: این گزینه در واقع دسترسی PHP را مشخص می کند و به شما امکان اعمال تغییرات در ادان دامین مورد نظر را می دهد.
نکته: در نظر داشته باشید که اگر تیک گزینه Same as Main account فعال باشد، فضا و پهنای باندی که به ادان دامین شما در هاست دایرکت ادمین اختصاص پیدا می کند با فضا و پهنای باند اختصاص پیدا کرده به دامنه اصلی یکسان خواهد بود.
در صورتی که فرآیند ایجاد ادان دامین در دایرکت ادمین با موفقیت همراه باشد، شما پیغامی سبز رنگی را در سمت راست صفحه مشاهده می کنید. نام دامنه جدید نیز به لیست دامنه هایی که به شما نمایش داده می شود، اضافه خواهد شد. در نهایت پس از تعریف ادان دامین روی هاست دایرکت ادمین خود می توانید سیستم مدیریت محتوای دلخواه خود را نصب نمایید. بدین ترتیب چند دامنه روی یک هاست خواهید داشت.
مرحله بعدی شامل آپلود فایل وردپرس در پوشه ادان دامین دایرکت ادمین می باشد سپس با استفاده از آموزش آپلود فایل در دایرکت ادمین فایل وردپرس دانلود شده را روی ادان دامین خود آپلود و سپس آن را از حالت فشرده خارج کنید.
نکته بسیار مهم: شما باید بعد از extract کردن فایل وردپرس، تمامی فایل ها و پوشه های قرار گرفته در آن را کپی و در مسیر اصلی ادان دامین ایجاد شده قرار دهید. در غیر این صورت نمی توانید وردپرس را روی ادان دامین دایرکت ادمین خود نصب نمایید و با خطای ۴۰۴ مواجه می شوید چون این فایل ها باید حتما خارج از پوشه در مسیر ادان دامین قرار داشته باشند.
در مرحله بعد ایجاد دیتابیس در هاست دایرکت ادمین باید انجام شود. در این مرحله می بایست یک دیتابیس ایجاد نمایید. برای این منظور با استفاده از آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین اقدام به ایجاد پایگاه داده جدید در دایرکت ادمین خود نمایید.
نکته بسیار مهم: در این مرحله دقت داشته باشید نام کاربری، نام دیتابیس و رمز عبوری که در این مرحله وارد می کنید را در یک فایل متنی همچون نوت پد ذخیره کنید چرا که در مراحل بعدی به منظور اتصال دیتابیس به وردپرس به این اطلاعات نیاز خواهید داشت.
بعد از از پشت سر گذاشتن تمامی مراحل عنوان شده زمان آن می رسد که اقدام به نصب و راه اندازی وردپرس روی ادان دامین directadmin خود نمایید. برای این کار کافیست به کمک آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین وردپرس خود را بر روی دامنه جدید بالا بیاورید و اقدام به طراحی سایت خود کنید.
برای مشاهده و شرکت در دوره طراحی سایت رایگان به صورت حرفه ای اینجا کلیک کنید.
شما توانستید فایل وردپرس را بر روی ادان دامین در هاست دایرکت ادمین نصب و راه اندازی کنید. همچنین در این مقاله یاد گرفتیم که چگونه وردپرس را در هاست دایرکت ادمین، ساب دامین، ادان دامین و ساب فولدر به صورت گام به گام نصب و راه اندازی کنیم. منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.