جوملا | جوملا فارسی | دانلود جوملا فارسی | سایت ساز جوملا
جوملا یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است.
جوملا درعین سادگی و کاربرپسندی از ویژگی قدرت بسیار زیاد و انعطاف بسیار بالا نیز برخوردار است که همین امر موجب محبوبیت جوملا شده است. کار با جوملا نیاز به دانش برنامه نویسی ندارد یعنی اینکه شما توانایی طراحی سایت بدون برنامه نویسی را خواهید داشت ، اما فریم ورک جوملا بستر مناسبی را برای توسعه دهندگان نیز فراهم کرده که امروزه توسعه دهندگان جوملا از درآمد خوبی بهره میبرند و باعث شده هزاران افزونه برای توسعه امکانات آن ساخته شود. جوملا برای کشورمان بومی سازی شده و با زبان فارسی کاملا سازگار است.
شما براحتی می توانید سایت خود را با استفاده از جوملا و بدون نیاز به برنامه نویسی راه اندازی کنید چون جوملا از امکانات کافی برای راه اندازی یک سایت برخوردار است و همچنین اگر نیازی به اضافه کردن توانایی های خاص مانند فروشگاه اینترنتی یا سیستم رزرو ملک و … داشته باشید افزونه های جوملا و قالب های جوملا به فراوانی یافت میشوند و میتوانید از آن ها استفاده نمایید.
همین حالا سایت خود را با جوملا بسازید !!!
چطور ؟
مرحله اول
١ – دانلود جوملا
در مرحله ی اول شما باید فایل نصبی جوملا را دانلود کنید . در اینجا دو فایل وجود دارد یکی نسخه جدید دانلود جوملای زبان اصلی و دیگری بسته فارسی ساز جوملا .
توجه داشته باشید که اگر نیاز به فارسی بودن سایت و بخش مدیریت دارید باید پکیج زبان فارسی را دانلود و نصب نمایید نمایید.
دانلود آخرین ورژن جدید جوملا – جوملا ۳٫۹٫۱۰ دانلود فارسی ساز جوملا
مرحله دوم
٢ – آموزش
طراحی سایت با جوملا ساده است ، البته به شرط آنکه الفبای طراحی را یاد بگیریم که یادگیری الفبا هم کار خیلی ساده ای هست.
شما همراهان عزیز و دوست داشتنی میتونید از طریق بخش آموزش ۰ تا ١۰۰ طراحی سایت با جوملا ویدئو های کامل ما را که مخصوص شما کاربران خوب آماده کرده ایم و از سطح مبتدی آغاز میشود ، تا سطح حرفه ای به صورت تصویری مراحل ساخت یک وب سایت با جوملا را کاملا شرح میدهیم و کاملا پروژه محور در انتهای کار شما قادر به ساخت انواع وبسایت میشوید و البته به صورت رایگان میتوانید ویدئوها را دانلود و یا به صورت آنلاین تماشا کنید و طبق آموزش ها شروع به ساخت وبسایتتان نمایید.
در زیر میتوانید دمو و عکس قالب پروژه ی وبسایت هایی که قرار است در این آموزش باهم بسازیم را مشاهده کنید.
قالب اول سمت راست که کوتاه تر است وبسایت شرکتی ما هست که با هم میسازیم و قالب بعدی در اصل همان قالب است که با اضافه کردن فروشگاه ساز ، آن را به یک سایت فروشگاهی تبدیلش میکنیم.