ورود و عضویت در وردپرس توسط اکانت گوگل

ورود و عضویت در وردپرس توسط اکانت گوگل

شما برای ورود و عضویت در سایت مورد نظر به قسمت ثبت نام و ورود آن سایت می روید. حال برای این که دیگر در سایت فرم ها را تکمیل نکنید. فرم پر کردن فیلد هایی مانند نام و شماره تلفن و آدرس و …  برای بسیاری از کاربران خسته کننده بوده و گاهی موجب منصرف شدن کاربران از عضویت در سایت می شود. اما با فعالسازی قابلیت عضویت و ورود در وردپرس از طریق اکانت گوگل ، به کاربران اجازه می دهید تا بعد از عضویت در سایت موارد غیرضروری را در زمان دیگری پر کنند. اکنت گوگل راه حل مناسبی پیش رویمان قرار داده است. عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل این امکان را به شما می دهد تا بدون اینکه شما لازم داشته باشید تا کاربران سایتتان اقدام به پر کردن فیلدهای گوناگون در سایت کنند تنها با چند کلیک ساده در سایت شما عضو شده و در آن ثبت نام کنند. حال در سیستم مدیریت محتوای وردپرس افزونه های بسیاری وجود دارند تا امکان عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل را فراهم کنند.

عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل توسط افزونه Google Apps Login

افزونه‌ ای که قصد معرفی آن را داریم با نام Google Apps Login در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون توانسته است بیش از ۱۰٫۰۰۰ نصب فعال داشته و امتیاز بالایی را دریافت نماید. با استفاده از این افزونه می توانید تا نسبت به ایجاد امکان عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل در وردپرس اقدام کنید.

آموزش فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

گام اول :

برای نصب افزونه Google Apps Login ابتدا در پیشخوان سایت خود رفته و در قسمت افزونه ها ، گزینه افزودن را کلیک کنید. به نام افزونه را یعنی Google Apps Login را در باکس جستجو مشخص شده وارد نمایید و در میان نتایجی که نمایش داده می شود افزونه حاضر را انتخاب و روی دکمه نصب کلیک کرده و اقدام به نصب و فعال سازی این افزونه در سایت خودتان نمایید. در صورت تمایل می توانید مقاله آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس را برای آشنایی بیشتر با نحوه نصب افزونه مطالعه نمایید.

پس از نصب و فعال سازی افزونه می توانید همانند تصویر زیر از طریق منو تنظیمات پیشخوان وردپرس خود، گزینه «ورود از طریق حساب کاربری گوگل» را انتخاب نمایید.

در این قسمت کادری باز می شود در این صفحه باید تیک های آبی مشخص شده را فعال کرده که با فلش قرمز نشان دادیم در تصویر زیر فعال کنید و روی دکمه «Agree and Contiune» کلیک کنید.

گام دوم :

تنظیمات ورود به وردپرس از طریق گوگل

  1.  برای اینکه کاربران سایتتان بتوانند از طریق اکانت گوگل قادر به ورود در وردپرس باشند نیاز به یک Client ID و Client Secret دارید که از طریق بخش توسعه‌ دهندگان گوگل باید آنها را دریافت کنید. برای این منظور به کنسول توسعه دهندگان گوگل که در آدرس  https://console.developers.google.com قرار دارد، مراجعه کنید. دقت داشته باشید به دلیل تحریم بودن برای استفاده از این امکان نیاز به ابزار تغییر آی‌ پی خواهید داشت. حال بعد از اینکه وارد این بخش شدید باید یک پروژه جدید ایجاد کنید، برای این منظور مشابه تصویر زیر در منوی «Dashboard» روی دکمه «Create Project» کلیک کنید تا وارد صفحه ایجاد پروژه شوید.

2 .  بعد از کلیک روی این گزینه باید در فیلد «Project name» عنوان پروژه خود را وارد کنید. در بخش «Location» نیز این امکان را خواهید داشت که سازمان مورد نظر خود را تعیین کنید. این فیلد را می توانید بدون تغییر رها کنید. سپس روی «Create» کلیک کنید و منتظر بمانید تا پروژه شما ساخته شود.

3 . بعد از اینکه پروژه مورد نظر شما ساخته شد، مشابه تصویر زیر از طریق بخش «Dashboard» به پروژه ساخته شده مراجعه کرده و پس از کلیک روی منوی «Oauth consent screen» کلیک کنید تا بتوانید عنوان، لوگو و سایر جزییات وب سایت خود را وارد کنید. اما قبل از اینکه امکان تغییر موارد عنوان شده را داشته باشید، باید نوع دسترسی کاربر را به کمک بخش «User Type» تعیین نمایید. این بخش شامل دو گزینه زیر است:

Internal: با انتخاب این گزینه تنها برای افراد فعال در مجموع خودتان در دسترس خواهد بود.
External: این گزینه برای هر کسی که دارای حساب گوگل می باشد در دسترس می باشد.

4 . سپس وارد صفحه ای مشابه تصویر می شوید. در این صفحه باید اطلاعات مربوط به وب سایت خود را یک به یک وارد نمایید. این بخش شامل موارد زیر می باشد:

Application name: در این فیلد نام سایت خود را وارد کنید. این نام در صفحه‌ ای که از کاربر اجازه اتصال به اکانت گوگل با سایت درخواست می شود، نمایش داده می شود.

USER Support email: در این قسمت باید ایمیلی که می خواهید به عنوان ایمیل پشتیبانی به کاربران نمایش داده شود را وارد نمایید.

App Logo: در این فیلد شما می توانید لوگوی وب سایت خود را آپلود نمایید. افزودن لوگو به کاربران این امکان را می دهد تا بتوانند اطمینان حاصل کنند که در حال ورود به وب سایت شما هستند.

Application Homepage link: در این بخش باید آدرس وب سایت خود را به صورت کامل و در حالت https://datadesin.ir وارد نمایید.

Application privacy policy link: در این فیلد لینک خط مشی های امنیتی سایت خود را درج نمایید. در صورت نداشتن چنین صفحه ای می توانید نام دامنه خود را درج کنید.

Application Terms of Service link: در نهایت در این فیلد نیز باید آدرس صفحه قوانین سایت را وارد کنید. در صورت نداشتن این صفحه، دامنه خود را وارد کنید.

Authorized domains: در این قسمت باید نام دامنه خود را وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید. در واقع از طریق این قسمت شما مشخص می کنید که چه دامنه هایی امکان دسترسی را خواهند داشت. اگر تمایل داشتید دامنه دیگری نیز معرفی نمایید می توانید روی دکمه ADD DOMAIN کلیک کنید. دقت داشته باشید در این فیلد نام دامنه را بدون www، بدون پروتکل و بدون اسلش انتهایی درج نمایید. مثال: datadesign.ir

Developer contact information: در این قسمت ایمیلی را وارد نمایید تا اطلاعیه های گوگل در خصوص پروژه شما به آن ارسال شود.

نکته :

در سه فیلد Application Homepage link ، Application privacy policy link و Application Terms of Service link باید آدرس صفحه یا دامنه خود را به همراه پروتکل وارد نمایید. بهتر است به صفحه مربوطه مراجعه نموده و لینک آن را عینا از نوار آدرس مرورگر کپی کنید.

5. سپس روی دکمه «SAVE AND CONTINUE » که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید. در صفحه بعدی به دسترسی های امنیتی اشاره می شود که با کلیک روی دکمه ذخیره سازی انتهای صفحه می توانید از آن گذر نمایید.

اکنون با چنین صفحه ای مواجه می شوبد که به منظور مدیریت کاربرانی که قادر هستند به این پروژه دسترسی داشته باشند، طراحی شده:

مجددا روی دکمه ذخیره سازی کلیک کنید. خلاصه ای از اطلاعاتی که وارد نمودید نمایش داده می شود. تمامی گزینه ها را بررسی کنید خطاهای موجود را با کلیک روی لینک Edit سمت راست صفحه اصلاح کنید.

6 .  نهایتا روی دکمه Back To dashboard کلیک کنید. بعد از پشت سر گذاشتن مراحل عنوان شده و ذخیره تغیرات اعمال شده با صفحه ای مشابه تویر زیر مواجه خواهید شد.

7 .  حال لازم است که Client ID و Client Secret خود را دریافت کنید تا بتوانید افزونه ای که روی وردپرس خود نصب کرده اید را راه اندازی نمایید. به همین منظور باید مشابه تصویر زیر روی سربرگ «Credentials» کلیک کنید. سپس روی گزینه «CREATE CREDENTIALS» کلیک کرده و از میان گزینه های نمایش داده شده «Oauth client ID» را انتخاب نمایید.

8 . در صفحه ای که برایتان نمایش داده می شود تیک گزینه «WEB application» را فعال کرده و سپس جزییات صفحه ورود در وردپرس را وارد کنید. این جزئیات عبارتند از:

Name: نام کاربر را در این قسمت وارد می کنید.
Authorized JavaScript origins: در این بخش باید نام دامنه خود را به صورت کامل وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید.

Authorized redirect URLs: این بخش مربوط به URL هایی است که به صورت ریدایرکت به دامنه شما فرستاده می شوند. در این قسمت نیز باید آدرس ورود به سایت خود را به صورت کامل وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید.

۹٫ در نهایت بعد از کلیک روی دکمه «Create» در کنسول گوگل صفحه‌ ای مشابه تصویر زیر برای شما باز می شود که به ترتیب Client ID و Client Secret در آنها ساخته شده است.

گام سوم :

 افزودن قابلیت لاگین به سایت از طریق گوگل

اکنون مجددا به پیشخوان وردپرس برگردید. به بخش تنظیمات افزونه مراجعه نمایید.

۱۰ . کلیدهایی که در مرحله ۹ دریافت نمودید را به صورت جداگانه کپی کرده و سپس در تنظیمات افزونه در پیشخوان وردپرس وارد کرده و تنظیمات را ذخیره نمایید.

 

11. حالا بعد از اینکه کدهای مورد نظر را در API تنظیمات افزونه وارد کرده و تنظیمات را ذخیره کردید مشابه تصویر زیر به تب Advanced options مراجعه کرده و تنظیمات را به دلخواه خود سفارشی سازی کنید.

12. حال از این به بعد کاربرانی که در سایت شما عضو میشوند قادر هستند تا بدون نیاز به وارد کردن رمز و نام کاربری از طریق ایمیلی که در سایت شما عضو شده‌اند وارد بخش کاربری خود در وردپرس شوند.

امکان عضویت و ورود سایت با عضویت در اکنت گوگل یکی از امکاناتی است که برای ورود بهتر و ساده تر به سایت و دسترسی آسان به سایت میتوان در سایت خود داشته باشیم. کابران وقتی ورود آسان تر و بدون پر کردن فیلدی و در کمترین زمان ممکن میتوانند وارد سایت شده و از خدمات سایت بهره ببرند. در این مقاله ما به معرفی افزونه google apps login و آموزش ورود وعضویت سایت با اکنت گوگل پرداختیم.
امیدواریم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشد و با استفاده از آن توانسته باشید تا امکان ورود به وردپرس با استفاده از گوگل را فراهم کنید.

 

 

 

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

15 + 6 =