مدیریت دیدگاه ها در وردپرس و راهنمای حذف نظرات

مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

یکی از ویژگی های خوب وبسایت ها وجود راه های ارتباطی با بازدیدکنندگان وب سایت ها هست. یکی از این راه های ارتباطی وجود بخش دیدگاه یا نظرات که اغلب در قسمت های پایین نوشته ها نمایش داده میشن هست. در سایت های وردپرسی هم این موضوع وجود داره بخاطر همین به بررسی تنظیمات اولیه بخش مدیریت دیدگاه ها در وردپرس و راهنمای حذف نظرات میپردازیم که برای اینکار از بخش پیشخوان سایت وردپرسی در قسمت تنظیمات روی گفتگو میزنیم. با دیتادیزاین با آموزش های ۰ تا ۱۰۰ وردپرس همراه باشین.

مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

بعد از زدن روی گفتگو با صفحه ای مانند زیر رو به رو خواهید شد که به بررسی قسمت های مختلفش خواهیم پرداخت:

مفهوم گزینه های موجود در تنظیمات اولیه مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

تنظیمات پیش فرض نوشته طبق تصویر بالا:

گزینه های مربوط به این بخش به صورت کلی مربوط به اطلاع رسانی های مرتبط با سایت و وبلاگ هست، اگر دیدگاهی ایجاد بشه به شما اطلاع رسانی خواهد شد، گزینه های این بخش به صورت پیش فرض فعال هستن.
توجه: امکان تغییر هر کدوم از این تنظیمات برای هر نوشته به صورت جدا گونه امکان پذیر هست.

• کوشش برای آگاه کردن همه ی وبلاگ هایی که پیوندشان در این نوشته است:
اگر نوشته ای دارید که شامل لینک هایی از بقیه سایت هاست با فعال بودن این گزینه، از استفاده شما از لینکشون مطلع خواهند شد، و یا با غیر فعال بودن این گزینه از استفاده شما از لینکشون مطلع نخواهند شد.

• اجازه دادن به دیگر سایت ها برای فرستادن بازتاب در نوشته های شما:
این بخش برعکس بخش بالا هست یعنی با فعال بودن این گزینه اگر سایت دیگه ای لینک مطلب و نوشته شما رو در سایت/وبلاگ خودش گذاشته باشه، شما از این قضیه مطلع خواهید شد و بازتاب/پینگ خواهید گرفت و اگر هم شما از لینک وبسایت های دیگه استفاده کرده باشید از طرف وردپرس یک بازتاب براش فرستاده خواهد شد.
• اجازه گذاشتن دیدگاه برای نوشته های جدید:
فعال بودن این گزینه اجازه میده که بازدید کنندگان وبسایت در پایین نوشته هاتون نظراتشونو ثبت کنند، خیلی از سایت ها با توجه به سو استفاه هایی که ممکنه رخ بده این گزینه رو غیر فعال میکنند و تنها برای مطالب خاصی که قصد نظر سنجی از مشریان یا بازدیدکنندگان رو دارن این قابلیت رو فعال میکنند.

دیگر تنظیمات دیدگاهها:

گزینه های این بخش مربوط به تنظیمات کلی دیدگاهها در وردپرس از جمله نوع و نحوه نمایش و محدودیت هایی در ایجاد دیدگاه توسط بازدیدکنندگان هست.

• نویسنده‌‌ی دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد:
اگر این گزینه رو فعال کنید بازدید کنندگان تنها در صورت وارد کردن نام و آدرس ایمیل، امکان ایجاد دیدگاه رو خواهند داشت.

• کاربران باید نام‌نویسی کرده باشند و وارد شده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند:
چنانچه این گزینه رو فعال کنید بازدید کنندگان تنها در صورتی که در وبسایت ثبت نام کرده باشن امکان ایجاد دیدگاه رو خواهند داشت.

• بستن دیدگاه‌ها در نوشته‌های قدیمی‌تر از … روز به‌صورت خودکار:
با فعال کردن این گزینه میتونید مشخص کنید بعد از تعداد روز مشخصی (تعداد روزها راو در کادر مربوطه مشخص کنید) دیدگاهها بسته بشن، این گزینه برای برخی مطالب از جمله خبرها میتواند سودند باشد.

• فعال‌کردن دیدگاه‌های تودرتو با عمق … دیدگاه:
چنانچه کاربری به دیدگاه (کامنت) شخص دیگه ای پاسخ بده، پاسخ به صورت تو رفته نمایش داده میشه و به اون دیدگاه تو در تو میگن، حالا اگر شخص دیگه ای هم به اون دیدگاه پاسخ بده، دیدگاه سوم هم به صورت تو در تو و زیر مجموعه ی دیدگاه اصلی نمایش داده میشه، به همین ترتیب میتونید با تنظیم این گزینه تعداد نمایش دیدگاههای تو در تو رو مشخص کنید، که به صورت پیشفرض ۵ هست.

• صفحه‌بندی دیدگاه‌ها با … دیدگاه در هر صفحه و … صفحه به‌صورت پیش‌فرض نشان داده‌شود:
با تنظیم ین گزینه میتونید مشخص کنید که در هر صفحه چند دیدگاه نمایش داده بشه و به صورت پیشفرض آخرین صفحه نمایش داده بشه یا اولین صفحه.

• نمایش دیدگاه‌های … در هر صفحه:
در این بخش میتونید تنظیم کنید که در هر صفحه دیدگاه های قدیمی تر یا جدید تر نمایش داده بشن.

برایم نامه بفرستید هرگاه:

در این بخش میتونید تنظیم کنید اگر دیدگاهی ایجاد شد به ایمیل شما اطلاع رسانی بشه.

• کسی دیدگاهی نوشته است:
با فعال کردن این گزینه چنانچه دیدگاهی نوشته بشه به ایمیل شما اطلاع رسانی خواهد شد.

• دیدگاهی نیازمند بررسی است:
با فعال کردن این گزینه چنانچه دیدگاهی نیازمند بررسی باشد به ایمیل شما اطلاع رسانی خواهد شد.

پیش از‌ این‌که دیدگاهی نمایان شود:

با فعال کردن این گزینه میتونید مشخص کنید که دیدگاهها چه زمان و با چه شرایطی در وبسایت نمایش داده بشن، این گزینه برای زمانی کاربرد داره که برخی کامنت های نامربوط و یا اسپم در وبساییتون دریافت میکنید و میخواین حتما قبل از نمایش دیدگاهها در وبساییتون اول از سمت شما تائید شده و سپس نمایش داده بشن.

• دیدگاه‌ها باید به صورت دستی تایید شوند:
با فعال بودن این گزینه تنها زمانی که دیدگاهی رو تایید کنید، در سایت نمایش داده خواهد شد.

• نویسنده باید یک دیدگاه پذیرفته شده داشته باشد:
با فعال بودن این گزینه چنانچه فرد نویسنده دیدگاه، قبلا یک بار دیدگاهی گذاشته و از سمت شما تائید شده باشه، دیدگاههای دیگه ازش بدون نیاز به بررسی نمایش داده خواهد شد.

بررسی دیدگاه در تنظیمات اولیه گفتگو برای مدیریت دیدگاه ها در وردپرس:

زمانی که گزینه ی موجود در بخش قبلی “دیدگاه‌ها باید به صورت دستی تایید شوند” فعال نباشه، این بخش قابل استفاده خواهد بود، در این حالت میتونید تا حدودی دیدگاهها رو به صورت کلی قبل از نمایش بررسی کنید، به طور مثال در همین قسمت میتونید تعداد لینک های مجاز موجود در دیدگاه رو بررسی کنید و چنانچه لینک های موجود در آن بیشتر از حدی باشه که شما مشخص کردین، اون دیدگاه نمایش داده نمیشه و در انتظار بررسی و تائید از سمت شما میمونه و تنها چنانچه از سمت شما تائید بشه در سایت نمایش داده خواهد شد.
چون نظراتی که در آنها لینکهای متعددی وجود داشته باشه، معمولا به قصد تبلیغات و یا ارجاع بازدید کننده به صفحات نامرتبط با مطلب سایت هست.

سیاه‌نامه‌ی دیدگاه‌ها:

در این قسمت هم میتونید دیدگاه ها رو بر اساس محتوا فیلتر کنید، به طور مثال تمایل دارین دیدگاههایی که شامل کلمات خاصی هستن نمایش داده نشن، در این حالت کلمه های مورد نظر رو در این بخش وارد کنید، سپس چنانچه دیدگاهی در وبسایتتون نوشته شه که شامل این کلمات باشه، ابتدا جهت بررسی برای شما ارسال شده و در صورت تائید شما نمایش داده خواهد شد.

نیم‌رخ‌ها:

نیم‌رخ‌ ها تصاویری هستن که در کنار نام شخصی که دیدگاه (کامنت) وارد میکنه نمایش داده میشه، و میتونید تنظیمات این بخش رو با توجه به نیاز و سلیقه خودتون تغییر بدین، تنظیم این قسمت در زیبایی ظاهر وبسایت و شناسایی و تفکیک بازدیدکنندگانی که ثبت نام کردن و دارای پروفایل هستن مفید خواهد بود.
بخش دیدگاه ها در وردپرس
تا اینجا با تنظیمات بخش گفتگو آشنا شدیم، حالا نیازه که بخش دیدگاه ها در وردپرس رو هم بررسی کنیم، برای این کار از منوی سمت راست روی گزینه دیدگاه‌ها کلیک کنید.

تنظیمات دیدگاه ها در وردپرس

در این قسمت دیدگاه هایی که برای مقالات سایت شما نوشته شده نمایش داده میشه که با نگه داشتن موس روی هر دیدگاه گزینه هایی براتون نمایان خواهد شد همانند تصویر زیر:

۱- نپذیرفتن: پس از بررسی دیدگاه میتونید با کلیک روی گزینه نپذیرفتن ، دیدگاه مربوطه رو نپذیرید تا به صورت عمومی نمایش داه نشه.
۲- پاسخ دادن: با کلیک روی این گزینه کادری نمایان میشه که امکان پاسخ برای دیدگاه مربوطه رو فراهم میکنه.
۳- ویرایش سریع: در صورت نیاز به ویرایش دیدگاه میتونید با کلیک روی این گزینه تغییرات لازم رو اعمال کنید.
۴- ویرایش: این گزینه هم مانند گزینه ویرایش سریع عمل میکنه.
۵- جفنگ: چنانچه تشخیص دادید دیدگاهی اسپم هست، میتونید با کلیک روی این گزینه، دیدگاه مربوطه رو به قسمت جفنگ بفرستید.
۶- انتقال به زباله دان: با کلیک روی این گزینه، دیدگاه مربوطه حذف خواهد شد.

راهنمای حذف نظرات در وردپرس

برای اینکار همونطورکه بالا هم بهش اشاره شد کافیه وارد دیدگاه ها بشین و با انتخاب دیدگاه های مورد نظر روی کارهای دسته جمعی بزنین تا گزینه هایی رو بهتون نشون بده و بعدش اقدام به حذف نظرات در وردپرس کنین مثل تصویر زیر:

ممنونم از شما دوستان عزیز که تا انتهای مقاله آموزش مدیریت دیدگاه در وردپرس و راهنمای حذف نظرات همراهم بودین. هر سوالی در زمینه مدیریت دیدگاه در وردپرس دارین همینجا کامنت بذارین

 

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده + دوازده =