خدمت ارائه شده: انجام پروژه سئو
وضعیت پروژه: پایان یافته
مدت پروژه: هشت ماه
هدف پروژه: افزایش رتبه کلمات کلیدی و ورودی سایت
معرفی کوتاه آکادمی شکوفه غلامی
من شکوفه غلامی، پرستار نوزادان هستم. در طول 12 سالی که با مادران و نوزادان در ارتباط بودم، متوجه شدم که ریشه اصلی مشکلات یه مادر با نوزادش و چیزی که شاید اجازه نمیده لذت کامل از دوران شیرخوارگی کودکش ببره، نااگاهیه!
میدونید من معتقد هستم که مادری به مهارته و نیاز به آموزش داره. هیچ کس نمیتونه از مادری که هیچ آموزشی ندیده ایراد بگیره و انتظار داشته باشه. در عین حال این آموزش ها در مدرسه و دانشگاه به ما یاد داده نشده. حتی در مراکز بهداشت و زمان زایمان هم، جز اطلاعات پراکنده چیزی به یه مادر یاد نمیدن و دونسته های ما از مادری محدود میشه به اطلاعاتی که از مادرهامون به ما رسیده و یا نهایت از ویزیت های پزشکی که کودکمون رو ویزیت میکنه و شاید چند دقیقه ای برامون وقت بزاره و به سوالاتمون پاسخ بده.
این شد که دو دوره آموزش تغذیه کمکی ویژه کودکان 4 تا 11 ماهه و آموزش تغذیه کودک ویژه کودکان 1 تا 2 ساله رو آماده کردم.
شرح مختصر پروژه:
پروژه آکادمی شکوفه غلامی با هدف افزایش ورودی سایت با توجه به کلمات کلیدی انتخاب شده کارفرما و مشاوره به ایشان استارت خورد. در ابتدا به دلیل وجود تغییرات در سایت از سئو کارفرما و بهینه نبود آن، اقدام به انجام سئو تکنیکال شد و بعد از آن به دیگر بخش ها رسیدگی شد.