وبلاگ وردپرسی چیست و چه تفاوتی با وبسایت دارد؟

وبلاگ وردپرسی

شاید برای کسی که وقت زیادی در اینترنت بگذارند، تفاوت های وب سایت و وبلاگ خیلی واضح باشد. اما مطمئناً بسیاری افراد هم هستند که هنوز تفاوت این ۲ را به درستی نمی‌دانند. چرا؟ چون وب سایت و وبلاگ در نگاه اول، شباهت های بسیار زیادی با یکدیگر دارند. هر چه نباشد، هر دو به صفحه های اینترنتی اشاره دارند.

وبلاگ چیست؟

وبلاگ نوعی وبسایت است که در آن معمولا ابتدا جدیدترین مطالب و مقاله‌ها نمایش داده می‌شوند و سپس بقیه مطالب که در گذشته منتشر شده‌اند به نمایش در می‌آیند. در بخش وبلاگ، جایگاهی برای دیدگاه‌ها و نظرات کاربران وجود دارد تا آن‌ها بتوانند نظر خود را نسبت به مقاله‌ای که خوانده‌اند منتشر کنند. به صورت معمول وبلاگ از زبانی ساده غیر رسمی و غیر سازمانی استفاده میکند. این را هم اضافه کنم که نوشتن در یک وبلاگ کار خیلی سختی نیست، تنها باید پیرامون موضوعی که میخواهید درباره آن بنویسید دانش کافی داشته باشید.

 

بلاگ

 

تاریخچه وبلاگ

تاریخچه وبلاگ به اواسط دهه ۹۰ میلادی بر می‌گردد. در آن زمان کاربران اینترنت صفحاتی را اداره می‌کردند که در آن‌ها تجربیات شخصی و روزمره خود، خاطرات و به نوعی تجارب مختلف زندگی شخصی خود را می‌نوشتند. این کلمه در آغاز web log بود و سپس به weblog و پس از مدتی به we blog تبدیل شد؛ در نهایت امروزه به آن blog می‌گویند.

با توجه به افزایش این نوع صفحات در اینترنت، رفته رفته ابزارهایی ارائه شد تا کاربران بتوانند به راحتی و بدون دانش کد نویسی، وبلاگ وردپرسی شخصی خود را راه اندازی کنند و افرادی را برای مشاهده وبلاگ خود جذب کنند. به عنوان مثال، سایت‌هایی مثل بلاگفا و میهن بلاگ در زمینه وبلاگ‌دهی شروع به کار کردند که در این میان سایت wordpress.com نیز از سیستم وبلاگ‌دهی به نام WordPress رونمایی کرد.

 

وب سایت چیست ؟

وب سایت چیست

یک وب سایت تنها با هدف نوشتن ایجاد نمی‌شود. شما وب سایت می‌سازید تا محصولات و خدمات خود را معرفی کنید، فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید و … بنابراین این وب سایت شامل صفحات مختلفی مثل صفحه اصلی، صفحه خدمات یا محصولات، صفحه درباره ما، صفحه تماس با ما و … می‌شود. توجه داشته باشید که وب سایت ها معمولاً بخشی به عنوان وبلاگ هم دارند که در آن مطالب و نوشته‌های آنها قرار می‌گیرد. برای مثال، اکنون شما در حال خواندن بخش وبلاگ سایت ما هستید.

هدف از طراحی سایت چیست؟

حالا بیایید به این سوال جواب بدهیم که در چه مواقعی شما نیاز به یک وب سایت دارید.

به جهت ارائه خدمات
برای معرفی شرکت
جهت معرفی محصولات
جهت فروش محصولات (وب سایت فروشگاهی)
پرتال های سازمانی و دولتی

 

تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟

تنها تفاوتی که بین یک وبلاگ وردپرسی و انواع دیگر سایت‌ها وجود دارد این است که وبلاگ‌ها بر مبنای محتوا هستند و به طور معمول، مقالات جدید در ابتدای سایت نمایش می‌دهند یا به عبارتی، ترتیب نمایش مقاله ها از جدید به قدیم است. این در حالی است که وبسایت‌های استاتیک، ممکن است دارای تعداد محدودی مقاله باشند که معمولا اینگونه سایت‌ها بروزرسانی نمی‌شوند؛ مثل سایت‌های شرکتی. اما یک وبلاگ، داینامیک و پویا است و معمولا بروز می‌شود. برخی از بلاگرها روزانه چندین مقاله روی وبلاگ خود منتشر می‌کنند. معمولاً هزینه طراحی سایت بیشتر از ساختن یک وبلاگ است. به خصوص که وبلاگ را حتی می‌توان با سیستم های رایگان وبلاگ دهی ساخت. وب سایت ها بیشتر جهت ارائه خدمات، معرفی محصول و بازاریابی و تبلیغات طراحی میگردد.  البته وبلاگ و وبسایت از یکدیگر جدا نیستند. یک وبسایت می‌تواند یک بخش تحت عنوان وبلاگ داشته باشد که در آن مقالات متنوعی برای آموزش کاربران خود ارائه می‌کند

 

وبلاگ یا وبسایت کدام بهتر است؟

این که بین وبلاگ و وبسایت کدام یک برای شما بهتر است، کاملا بستگی به اهداف شما دارد. سایت‌هایی وجود دارند که تنها برای معرفی شخص، ارگان یا شرکتی خاص هستند و هیچ گاه بروز نمی‌شوند و چیزی به عنوان وبلاگ در آن‌ها وجود ندارد. از طرفی دیگر، سایت‌های بسیاری وجود دارند که اهمیت محتوا و نوشتن مقاله برای جذب بازدید کننده از موتورهای جست و جو را فهمیده‌اند و بخش وبلاگ را نیز به وبسایت خود اضافه کرده‌اند. پس شما هم بهتر است یک وبلاگ در کنار وبسایت خود داشته باشید تا بتوانید از سوی موتورهای جست و جو مثل گوگل، ترافیک رایگان دریافت کنید

 

چگونه وبلاگ خود را راه اندازی کنیم؟

در ابتدای کار خیلی مهم است که از چه وبلاگ‌سازی استفاده می‌کنید. استفاده از سیستم نامناسب، یکی از اشتباهات رایج افراد مبتدی است. ما وردپرس را پیشنهاد می‌کنیم. بیش از ۳۰ درصد سایت‌های جهان با این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند ساخته شده است که نشان از محبوبیت آن دارد. کافیست وردپرس را نصب کرده و از آن لذت ببرید. اگر در حال حاضر وردپرس را نصب کرده‌اید، اکنون با ما همراه باشید تا ۵ قالب زیبا و جذاب وبلاگ وردپرسی را معرفی کنیم تا بتوانید وبلاگ خود را جذاب‌تر کرده و تعداد مخاطبانتان را افزایش دهید.

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نه + 19 =