مشکلات ورود به مدیریت وردپرس به همراه راه حل

بعد از نصب وردپرس در دایرکت ادمین و یا نصب وردپرس در سی پنل به صفحه ورود به مدیریت وردپرس یا پیشخوان وردپرس برخورد میکنید. همانطور که در مقاله نحوه ورود به مدیریت وردپرس کاملا توضیح داده شد بسیاری از دوستان ممکن است بعد از مدتی کار کردن با وردپرس برای ورود به پنل مدیریت وردپرس به مشکل برخورد کنند که این مشکل می تواند دلایل های مختلفی داشته باشد. برای حل مشکل وردپرس و باز شدن پیشخوان وردپرس لازم است که با برخی مشکلات در وردپرس آشنا شوید. در ادامه به چندتا از مشکلات ورود به مدیریت وردپرس به همراه راه حل می پردازیم.

مشکلات ورود به پیشخوان یا پنل مدیریت وردپرس

نصب افزونه امنیتی

در اینجا یک راه حل کلی را به تمام کاربران پیشنهاد می کنیم تا انجام دهند به احتمال زیاد مشکل آنها حل خواهد شد. در واقع یکی از دلایلی که افراد برای ورود به پیشخوان وردپرس با مشکل مواجه می شوند نصب یک افزونه امنیتی می باشد. مثلا بسیاری از افراد برای امنیت بیشتر سایت خود افزونه ای نصب می کنند تا آدرس مسیر ورود به پنل وردپرس را تغییر دهد. اما بعد از مدتی با یکسری تغییراتی که در سایت خود ایجاد می کنند برای ورود به پنل مدیریتی وردپرس با مشکل مواجه می شوند.

برای رفع چنین مشکلاتی باید افزونه مورد نظر را غیر فعال یا از سایت خود حذف کنید برای حذف یا غیر فعال کردن افزونه مشکل دار به هاست خود مراجعه کنید و به آدرس public_html/wp-content/plugins بروید و پوشه افزونه مورد نظر خود را حذف یا تغییر نام دهید تا افزونه غیر فعال شود این کار برای زمانی است که می دانید مشکل ورود به پیشخوان وردپرس به دلیل کدام افزونه می باشد اما اگر نمی دانید مشکل مربوط به چه افزونه ای است به صورت کلی پوشه plugins را تغییر نام دهید تا تمام افزونه های وردپرس غیر فعال شود الان اگر به محیط پیشخوان وردپرس خود مراجعه کنید. می بینید که مشکل حل شده است پس از این کار به قسمت پلاگین های نصب شده مراجعه کنید و افزونه ها را یکی یکی فعال کرده و بررسی کنید مشکل مربوط به کدام افزونه می باشد. سپس افزونه را حذف کنید یا مجدد تنظیمات آن را پیکربندی کنید.

از دیگر مشکلات ورود به مدیریت وردپرس قفل شدن ناحیه کاربری وردپرس به همراه راه حل

مشکل قفل شدن ناحیه مدیریت وردپرس از مشکلاتی می باشد که ممکن است به دلایل مختلف برای هر مدیر وب سایت وردپرسی پیش بیاید، در این حالت مدیر وب سایت هنگام ورود به پیشخوان وردپرس, صفحه ورود یا login رفرش شده است و اجازه ورود به وب مستر داده نمی شود. در این حالت وب مستر پس از هر بار ورود رمز و نام کاربری جهت ورود به پیشخوان صفحه رفرش شده است و نام کاربری و رمز عبور را دوباره می خواهد.

راه حل رفع مشکل قفل شدن ناحیه مدیریت وردپرس

افراد هنگام دیدن این مشکل بر روی وب سایت خود بسیار آزرده خاطر می شوند و بسیاری نیز می ترسند که وب سایتشان در معرض حملات سایبری و هکر ها قرار گرفته است و شروع به دست کاری هاست خود می نمایند. اما جای هیچگونه نگرانی نیست و کافی است با ما همراه باشید. در ضمن توجه کنید قبل از اینکه بخواهید در وب سایت خود تغییراتی ایجاد نمایید بهتر است یک بک آپ تهیه نمایید تا در صورت ایجاد اشتباه بتوانید یک مرحله به عقب برگردید!

کش و کوکی های مرورگر را پاک کنید
مشکل در ناحیه کاربری WORDPRESS یکی از پیش پا افتاده ترین دلایلی که باعث ایجاد قفل شدن ناحیه مدیریت وردپرس و عدم دسترسی به پیشخوان وردپرس می شود, کوکی های مرورگر است. در مرحله اول به شما پیشنهاد می کنیم از طریق تنظیمات مرورگر سیستم خود تمامی کَش ها و کوکی های ایجاد شده را حذف نمایید. برای اینکار کافیست با زدن بر روی منوی همبرگری یا سه نقطه قسمت تنظیمات را انتخاب کنید و بر روی clear browsing data کلیک کنید.

افزونه های مخل را غیر فعال کنید
از دیگر دلایل ایجاد قفل شدن ناحیه مدیریت وردپرس اختلال برخی از افزونه با یکدیگر است یا اختلال کلی آن ها که باعث ایجاد چنین مشکلی می شود. برای حل مشکل از این روش بایستی تمامی افزونه های نصب شده بر روی وب سایت خود را غیر فعال کنید و سپس که مشکل رفع شد، افزونه ها را یک به یک فعال نموده و افزونه مُخِل را شناسایی کنید.

همانطور که واضح است غیر فعال نمودن افزونه ها از طریق پیشخوان به دلیل قفل بودن غیر ممکن است و باید این فرایند را از طریق هاست انجام دهید. ابتدا برای این کار به هاست خود وارد شوید و سپس وارد بخش فایل منیجر (file manager) شوید. پس از ورود به این بخش از طریق بخش public_html وارد بخش wp-content و سپس پوشه plugins ها را پیدا کنید. با عوض نمودن نام این پوشه تمامی افزونه های وب سایت شما غیر فعال خواهند شد.

پس از غیر فعال نمودن افزونه های وب سایت خود به ناحیه ورود به پیشخوان وردپرس بازگردید. اگر مشکل قفل شدن ناحیه مدیریت وردپرس رفع شده بود معلوم است که منشا مشکل از افزونه های وب سایت شما می باشد. در این صورت باید افزونه مخل را پیدا کنید و آن را پاک نمایید.

برای رفع قفل شدن ناحیه کاربری وردپرس قالب وب سایت را غیر فعال کنید
همانطور که وجود افزونه های مشکل دار و تداخل در آن ها در وردپرس می تواند باعث قفل شدن ناحیه مدیریت وردپرس شود، استفاده از پوسته های نامناسب و تداخل آن ها با نسخه وردپرس و برخی از افزونه های فعال شده ممکن است باعث این مشکل دردسر ساز شود.

برای حل این مشکل از طریق این روش لازم است مانند روش قبلی پوشه wp-content را پیدا کنید و بعد داخل پوشه themes شوید و سپس نام فولدر یا پوشه قالب فعال شده بر روی وب سایت خودتان را تغییر دهید. در این هنگام سیستم سایت ساز وردپرس دوباره قالب پیش فرض خود را بر روی وب سایت شما فعال خواهد کرد. با استفاده از این روش نیز ممکن است مشکل قفل شدن ناحیه مدیریت وردپرس وب سایت شما دوستان رفع شود.

آدرس اشتباهی در پایگاه داده که باید به روز شود
بسیاری از افراد بعد از طراحی کامل وب سایت خود, قصد دارند وب سایت خود را به هاست و دامین دیگری منتقل نمایند. بسیاری از این افراد بعد از انتقال وب سایت خود به هاست جدید فراموش می کنند که آدرس سایت خود را در پایگاه داده بروز نمایند.

این مشکل نیز یکی دیگر از دلایل آن می باشد که بایستی از طریق phpmyadmin در هاست آدرس وب سایت خود را بروز نمایید و به راحتی این مشکل را رفع نمایید.

برای رفع ارور ۴۰۴ فایل .htaccess را مجددا ایجاد کنید

یکی دیگر از دلایل رایج مشکل ورود به پنل وردپرس اختلال در فایل .htaccess است. خرابی این فایل باعث خطاهایی مانند خطا در سرور داخلی و login page refreshing error می‌شود. برای حل این مشکل کافی است مجددا به حساب FTP خود وارد شوید. ابتدا یک فایل بک آپ از .htaccess ایجاد کنید. بعد از بک آپ گیری فایل .htaccess را از هاست خود حذف کنید. بعد از این مراحل دوباره برای وارد شدن به وردپرس اقدام کنید. اگر که با موفقیت وارد وردپرس شده باشید پس مشکل را درست ردیابی کرده‌‌اید. بعد از ورود به وردپرس باید یک فایل .htaccess جدید ایجاد کنید. برای اینکار از پنل وردپرس به مسیر Settings » Permalinks بروید و گزینه Save را بزنید. به همین راحتی یک فایل .htaccess جدید برای وبسایت شما ایجاد می‌شود.

 

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + 6 =