در مقاله های قبلی از مرجع آموزش ۰ تا ۱۰۰ وردپرس درمورد آموزش نصب وردپرس به طور مجزا و کامل گفته شد. همچنین در مقاله نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین تمام مراحل نصب وردپرس هم به صورت ویدیویی و هم تصویری گفته شد که چگونه رمز انتخاب کنید و بتوانید به پنل مدیریت وردپرس خود وارد شوید. بعد از اینکه وبسایتی را با وردپرس راهاندازی کردید چه با نصب بسته نصبی و چه با فایل وردپرس، احتمالاً نحوه ورود به مدیریت وردپرس برایتان سوال برانگیز است. پنل وردپرس بخشی است که به کمک آن میتوانید مدیریت وبسایت خود را انجام دهید. در این بخش میتوانید مطلب جدید پست کنید، نظرات کاربران را بخوانید و پاسخ دهید، قالب وبسایت را ویرایش کنید و کلی اقدام جالب دیگر.
در این مقاله همراه ما باشید تا ببینیم چگونه میتوانیم به مدیریت وردپرس وارد شویم و مدیریت وبسایت را بر عهده بگیریم.
روش های ورود به پنل مدیریت وردپرس
برای ورود به پنل مدیریت وردپرس، نیاز به انجام کار پیچیده و سختی نیست! کافیست ابتدا آدرس وبسایت خود را در نوار مرورگر تایپ کنید، سپس در انتهای آن عبارت wp-admin/ را وارد کنید. برای مثال :
yoursite.com/wp-admin
البته تنها راه ورود به مدیریت وردپرس این آدرس نیست. میتوانید برای مراجعه به پنل مدیریت وردپرس عبارت wp-login.php را هم در انتهای آدرس وبسایت خود بزنید:
yoursite.com/wp-login.php
در این مرحله باید رمز عبور و نام کاربری خود را که حین نصب وردپرس، ایجاد کرده بودید را وارد کنید. در صورت درست وارد کردن این دو مورد شما میتوانید به پنل مدیریت وردپرس دسترسی داشته باشید.
در صورتی که پسورد خود را فراموش کردهاید میتوانید با کلیک روی عبارت “رمز عبور خود را گم کردهاید؟” به کمک ایمیل خود آن را بازیابی نمایید.
ورود به پنل وردپرس در سابدامین و سابفولدر
اگر برای وبسایت خود سابدامین و سابفولدر ایجاد کرده باشید و در آنها وردپرس جداگانه نصب کرده باشید برای ورود به پنل مدیریت آنها باید از آدرس به خصوص خودشان استفاده کنید.
برای مثال فرض کنید من یک ساب فولدر در ادمین سایت ایجاد کردهام که آدرس آن به این صورت است:
yoursite.com/blog
در این صورت آدرس ورود به پنل وردپرس به این صورت خواهد بود:
yoursitename.com/blog/wp-admin
همچنین اگر ساب دامینی به صورت demo.yoursite.com داشته باشیم برای ورود به آن باید از آدرس demo.yoursite.com/wp-admin استفاده کنیم.
امیدواریم با این آموزش و آموزش های مکمل و کاربردی بیشتر در خصوص آموزش وردپرس دغدغه ای برای یادگرفتن نداشته باشید و بتوانید جواب تمام سوال های خود را در سایت دیتادیزاین پیدا کنید. لطفا نظرات و سوالات خود را با ما به اشتراک بگذارید.