طراحی پورتال سازمانی | پرتال سازمانی حرفه ای و امن

طراحی پرتال سازمانی - طراحی سایت پورتال سازمانی
چکیده مقاله : پرتال سازمانی ، درگاهی جامع از خدمات داخل سازمانی و یا بین سازمانی و شرکتی میباشد که امکانات مختلف را در بستری جامع به کارمندان ، ارباب رجوع ها و مدیران ارائه میکند ،طراحی سایت پورتال سازمانی می تواند موجب صرفه جویی در زمان انجام امور سازمانی ، از بین رفتن کاغذ بازی ، مدیریت آسان سرویس ها و سطح دسترسی های پیشرفته برای تمام سطوح شود.

شاید واژه پورتال سازمانی را شنیده باشید اما دقیقا ندانید پورتال سازمانی چیست؟ در این مقاله قصد دارم بصورت کامل اول بگم منظور از پرتال سازمانس چیه و بعد امکانات پرتال های سازمانی و کارکردهاشون رو بررسی کنم و در نهایت به شما برای انتخاب پورتال سازمانی مورد نظرتون کمک کنم .

پورتال سازمانی چیست ؟

معنی کلمه پورتال به فارسی  (درگاه) میشه . پورتال شامل مجموعه‌ای از خدمات و سیستم های مدیریتی کارها میشه که در یک فضا گرد هم جمع می‌شوند و امکان استفاده از خدمات مختلف رو برای کاربران در یک فضا فراهم میکند.
اصولاً پرتال های سازمانی امکانات بسیار زیادتری از وب‌سایت‌ها دارند ، در طراحی سایت پورتال سازمانی ابتدا نیازهای یک سازمان یا شرکت بررسی میشود برای مثال یک سازمان نیاز داره که اطلاعات تمام کاربرانش در پرتال ذخیره کنه اعم از نام ، نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تلفن و خیلی اطلاعات دیگه و یا مثلاً دسترسی به فرم های مختلف ، دسترسی به سیستم حضور و غیاب ، دسترسی به سیستم ارسال نامه های درون سازمانی از طریق پرتال ، ثبت موارد مالی درون سازمانی و خیلی امکانات دیگه ای که کارکنان یک شرکت یا سازمان برای انجام فرآیندهای کاری خود به آن نیاز دارند و ازش استفاده می کنند.

در پرتال سازمانی این امکان وجود داره که تمامی پرسنل و مشتریان شما در یک پلتفرم جامع سازماندهی بشن و شما بتونید به تمامی اطلاعات به صورت یکپارچه و در یک پلتفرم دسترسی داشته باشید ، پورتال سازمانی امکانات بسیار وسیعی داره که مثلا شما می توانید سطح دسترسی های مختلفی برای گروه های کاربری و افراد مختلف تعریف کنید برای مثال یکسری از افراد می توانند مدیر یک قسمت خاصی باشند و فقط دسترسی به قسمت خاصی داشته باشد و یکسری افراد دیگه برای مثال میتونن صرفاً دسترسی به بخش اطلاعات کاربر داشته باشند ، پس شما میتونید با ایجاد سطح دسترسی در پرتال سازمانی به هر کدوم از کارمندان و یا حتی مشتریان سطح دسترسی خاصی بدید که بتوانند کارهای مختلفی را انجام بدن.

پرتال سازمانی هم میتونه در بستر وب باشه و هم میتونه در بستر اینترانت و یا شبکه محلی داخلی بنا شده و یا روی یک سرور سازمانی پیاده سازی شده باشد. اگر پرتال سازمانی شما روی یک سرور و داخل سازمانی باشه یعنی فقط افرادی که توی سازمان شما رفت و آمد می‌کنند و به کامپیوترهای سازمان شما و سیستم ها دسترسی دارند می‌توانند از این پرتال استفاده کنند ، اما اگر پورتال شما در بستر وب باشه مطمئناً کاربران از سراسر جهان می توانند بهش دسترسی داشته باشند.

بزارید براتون یه مثال بزنم که همه چیز روشن بشه :

فکر کنید یک شرکت بزرگ میخواد طراحی پورتال سازمانی انجام بده تا تمام پرسنل ،مشتریان ،مدیران ،واسطه‌ها ، سهامداران ،تامین کنندگان و تمام اشخاصی که با این شرکت سروکار دارند بتونند وارد پرتال بشن و مناسب با نقشی که دارند بتوانند به سیستم دسترسی داشته باشند :

مثلاً کارمندان بتونن از طریق پرتال به سیستم حقوقشان به دستمزد شون ،مکاتباتی که با همدیگر داشتند و فایل هایی که آپلود کردند و گزارش هایی که مدیر ها براشون گذاشتن دسترسی داشته باشند یا مدیران بتونند به گزارشاتی که کارمندان در طول روز و هفته پر می‌کنند دسترسی داشته باشند یا به وضعیت فروش و موجودی انبار و مشتریان جدید و بخش صادرات و واردات و خیلی موارد دیگه ای که میتونیم توی پرتال سازمانی ازش استفاده کنیم. مطمئناً شما با راه اندازی پرتال سازمانی میتونید ساماندهی بهتری روی کارهای ریز و درشت سازمان خودتون داشته باشید و مدیریت رو بیش از ۸۰ درصد راحت تر کنید.

هدف از ساخت پورتال سازمانی چیست؟

اطلاع رسانی صحیح به مسئولین و کارمندان مختلف سازمان و بالا رفتن کیفیت و مدیریت کارها از جمله مواردی هست که امروزه به عنوان دغدغه اصلی سازمان های در حال رشد است که طراحی پرتال  برای سازمان و شرکت میتواند این دغدغه ها را کاهش دهد و کیفیت و سرعت رسیدگی به کارها را بالا ببرد. اما اگر بخواهیم بگوییم چرا باید از پورتال سازمانی استفاده کنید موارد زیر را حتما مطالعه بفرمایید:

پورتال سازمانی به شرکت ها و کسب و کارها در موارد زیر کمک می‌کند:

  • بهبود به اشتراک گذتری اطلاعات، گردش کار و یکپارچگی در سازمان
  • برقراری ارتباط بین مشتریان با سازمان و یا حتی ما بین چند سازمان
  • گسترش فعالیت های داخل سازمان به بیرون از آن جهت بالا بردن میزان کارآمدی سیستم و جلب رضایت
  • مخاطبین
  • انجام برخی امور مشتریان توسط خودشان از طریق فرم های الکترونیکی و اعلام اخبار سازمان به مشتریان و
  • پرسنل
  • دسترسی یکپارچه به خدمات سازمان از هر نقطه تنها از طریق مرورگر و یا فقط از درون سازمان
  • دسترسی آسان به پرتال سازمان از طریق انواع تلفن هوشمند و تبلت
  • جستجو بر اساس فیلدهای مختلف با اعمال سطح دسترسی
  • قابلیت شخصی سازی خدمات و سرویسهای پورتال بر اساس نیاز بازدید کننده

با استفاده از پورتال سازمانی قادر خواهید بود تمامی سرویسها، اطلاعات، هشدارها، و… را در ساختاری واحد و زیرساختی یکسان برای بسترهای اینترانت، اکسترانت و اینترنت در اختیار مصرف کنندگان قرار دهید.

بنابراین طراحی صحیح یک پرتال سازمانی   هماهنگ با نیازهای شرکت یا سازمان که به عنوان نقطه شروع همه فعالیتهای سازمان باشد و به منابع مختلف اطلاعات در نرم افزارهای دیگر سازمان دسترسی داشته باشد مزایای زیر را برای سازمان به همراه دارد:

  •  خلاصه ای از تمام اطلاعات سازمان با دسترسی ای به شما مرتبط می شود به راحتی در اختیار شما قرار می گیرد.
  • مراجعات حضوری ،تلفنی و البته نامه نگاری های درون سازمانی به واحدهای خدمات دهنده مانند اداری، مالی در سازمان شما به شکل قابل توجهی کاهش می یابد
  •  باعث صرفه جویی در وقت و ‌کاغذ شده و افزایش رضایت پرسنل را به همراه خواهد داشت.
  • رانت و دزدی اطلاعات کاهش یافته و مدیریت سازمان بسیار راحت ترر خواهد شد.

بنابراین هر شرکت و سازمان در حال رشدی امروزه به پورتال سازمانی مخصوص خود نیاز دارد. بسیاری از سازمان ها در سال های اخیر این مهم را دریافته و به طراحی پرتال سازمانی خود اقدام ورزیده اند. اما بسیاری دیگر نیز شاید در شرف این کار باشند. برخی دیگر نیز هنوز اهمیت طراحی سایت سازمانی را درنیافته اند.

هدف از طراحی پرتال سازمانی، تعامل بهتر با مخاطبان و هماهنگی بین بنگاه های زیر مجموعه، پاسخگویی سریع تر و ایجاد زیرساخت اطلاعاتی مناسب و جلوگیری از بی نظم در برنامه ریزی است. در حقیقت به طور ساده می توان گفت تعامل بین سازمان، مدیران و کاربران سایت، مقصود اصلی سایت سازمانی است. همچنین امروزه سرعت بخشیدن ارائه خدمات به ارباب رجوع، در دستور کار اکثر سازمان های بزرگ خصوصی و دولتی قرار گرفته است و از اولویت های کاری آن ها می باشد؛ بنابراین داشتن یک پورتال سازمانی مسئله ای مهم است. یک سایت سازمانی به غیر از ارائه اطلاعیه ها و اخبار مختلف، می بایست توانایی انجام بسیاری از خدمات آن سازمان که چندی پیش به صورت حضوری انجام می شد را به صورت اینترنتی و مجازی داشته باشد.

هدف از طراحی پورتال سازمانی را می توان کم کردن بروکراسی اداری و کاغذ بازی برای ارائه خدمات بهتر به افراد دانست. طراحان وب با بررسی مویرگی قسمت های مختلف سازمان ها و نهاد های مختلف، به طراحی پرتال سازمانی می پردازند.

پورتال سازمانی می تواند در دو قسمت کاربران عمومی و کاربران سازمان طراحی و پیاده سازی شود، به طوری که اکثر فعالیت های کارمندان آن سازمان به صورت آنلاین و با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد. با داشتن یک سایت سازمانی خوب، می توان به روند رشد و بهبود فعالیت های یک مجموعه کمک بسزایی کرد.

 

ویژگی های طراحی پرتال سازمانی

سازمان ها برای معرفی خدمات خود و استفاده از خدمات و محصولات اقدام به طراحی سایت یا طراحی پرتال می کنند، هر چه پورتال سازمانی مخاطب محور تر  و کاربرپسند تر باشد و اصول طراحی رابط کاربری و طراحی تجربه کاربری بیشتر رعایت شده باشد موفق تر است ، منوهای صفحه اصلی، درباره ما، تماس با ما، معرفی سازمان ، مدیران و اهداف و تاریخچه آن، محصولات، خدمات، پرسش های متداول، گالری عکس ها و دسترسی های مختلف برای کارمندان و مشتریان و مدیران و امکاناتی چون جستجو در سایت، پشتیبانی، اخبار سازمان، رویدادها، تالار گفتگو و محل درج پیام نیز در سایت های سازمانی می توانند قرار داده شوند تا بازخورد بهتری داشته باشیم.

برای ساخت و طراحی پورتال سازمانی باید موضوع فعالیت سازمان کاملا در نظر گرفته شود ، زیرا با این کار می توان افرادی که جامعه هدف مخاطبان سایت هستند را بهتر شناخت و با پرسونای مخاطب بیشتر آشنا شد و طراحی را بر اساس نیازهای جامعه مخاطب هدف انجام داد. 

سرعت بخشیدن به انجام کارها

طراحی یک سایت پورتال سازمانی می تواند موجب صرفه جویی در زمان انجام امور سازمانی شود و حتی افراد می توانند در بیست و چهار ساعت شبانه روز به سایت مراجعه کنند.

کاهش مراجعه حضوری

با مراجعه افراد به پرتال سازمانی، بسیاری از نیاز ها و سوال های آن ها حل خواهد شد و بسیاری از امور را می توان به صورت غیرحضوری انجام داد و مراجعه حضوری افراد به سازمان را کاهش داد.

رضایت بیشتر ارباب رجوع

جلب رضایت ارباب رجوع یکی از اهداف سازمان هاست و سازمان ها تلاش می کنند تا خدمات شان به ارباب رجوع را به بهترین شکل ممکن ارائه دهند، پس طراحی یک پرتال سازمانی می تواند به تحقق این هدف کمک زیادی بکند.

برای داشتن یک سایت سازمانی موفق، آن شرکت یا سازمان باید دائما محتوای سایت خود را بروزرسانی کند، به همین منظور بهتر هست قسمت بلاگ شامل یک سیستم مدیریت محتوای حرفه ای  مثل وردپرس باشد و از پرتال اصلی جدا باشد. اگر سیستم مدیریت محتوای سایت سازمانی پیچیده باشد کار برای سازمان سخت می شود، به همین دلیل داشتن یک پنل مدیریتی ساده که امکان بروزرسانی درخواست ها در سایت را ساده کند، یک مزیت محسوب می شود.

قابلیت ها و امکانات طراحی پرتال سازمانی دیتادیزاین

  •  امکان ارتباط کاربر وکارمند با مدیران سازمانی و ارسال مطلب برای آن ها
  •  دارای ادیتور پیشرفته
  •  جستجوی تخصصی در اطلاعات، آرشیو مطالب، عناوین، خلاصه و شرح مطالب
  •  امکان تغییر تمپلت پیش فرض نرم افزار و ویرایش تم گرافیکی
  •  امکان تنظیم استایل ها و فرمت های نمایش عنوان، خلاصه و متن مطلب
  •  امکان معرفی خدمات سازمان و قیمت های هر خدمت
  •  امکان معرفی پروژه ها، مشتریان و قراردادهای سازمان
  •  امکان پوشش اخبار داخلی سازمان
  •  امان پخش فیلم ها یا تیزرهای مرتبط با شرکت یا سازمان
  •  امکان توزیع مدیریت سایت و سطوح مدیریتی بین پرسنل
  •  امکان مشاهده فیش حقوقی پرسنل توسط ایشان روی سایت
  •  امکان معرفی سطوح مدیریتی و مدیران سازمان یا شرکت
  •  امکان نمایش سخن روز ، پیام مناسبتی ، جملات حکمت آمیز بصورت متحرک و قابل تنظیم
  •  امکان نمایش راهنمای طبقات، دفاتر و اتاق ها و تلفن های داخلی در قالب کیوسک اینترنتی
  •  امکان ارتباط پرسنل با یکدیگر از طریق پرتال و تبادل فایل
  •  امکان معرفی پرسنل سازمان روی سایت
  •  امکان بهینه سازی تمامی صفحات برای موتورهای جستجو
  •  امکان مشخص نمودن دستی ارتباط مطالب با یکدیگر
  •  امکان نمایش چارت سازمانی و هیات مدیره و معرفی آن ها
  •  امکان تبدیل URL های سایت به فرمت مورد پسند موتورهای جستجو
  •  امکان تعریف meta tag ها
  • و بساری امکانات دیگر که میتوانید با تماس با شرکت دانش بنیان دیتادیزاین و صحبت با مدیران فنی تیم از امکانات دیگر باخبر شوید

امنیت پورتال سازمانی چگونه است؟

امنیت یکی از چالش‌های اصلی پورتال سازمانی است، زیرا در صورت عدم امنیت و هک شدن سایت اطلاعات سازمان در خطر میوفتد. امنیت پورتال سازمانی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • امنیت سرور مهمترین بخش برای شروع امنیت است پس تنظیمات امنیتی سرور اولین بخش است
  • قابلیت نفوذپذیری و هک در سایت وجود نداشته باشد و موارد امنیتی کاملا چک شود
  • سطح دسترسی چندگانه باشد به طوریکه سطح دسترسی های یک مدیر سایت با سطح دسترسی یک کارمند متفاوت و جدا باشد

همچنین کد های استفاده شده در طراحی ساید کوتاه و بدون باگ باشد و خیلی از موارد دیگر که رعایت کردن تمامی موارد میتواند میزان امنیت پورتال سازمانی را افزایش دهد.

10 نکته کلیدی در طراحی سایت پورتال سازمانی موفق

اگر چه عوامل بسیاری بر کارایی یک وب سایت تأثیر می گذارند، اما 10 نکته زیر تاثیر بسزایی در کارایی سایت سازمانی شما دارد :

نیازسنجی پرتال سازمان یا شرکت شما

اگر ندانید چه امکاناتی نیاز دارید با شکست مواجه میشوید ، نیازهایی مثل پرسونای مخاطبان ، فرم ها ، دسترسی ها و نقش ها ، اتصال به پایگاه های داده حسابداری و خیلی موارد بیشماری باید از شما نیازسنجی شود .

طراحی بصری خوب برگ برنده پرتال شماست

طراحی سایت سازمانی، قدرت کسب و کار آنلاین را نشان می دهد. طراحی بصری خوب یک سایت، از جمله موضوع، لوگو، فونت ها، رنگ ها، تم ها و… حرفه ای بودن یک سازمان یا شرکت را نشان می دهد.

استفاده از مگامنوها و دسترسی سریع در سایت

کاربران ، پرسنل و تمام بازدیدکنندگان سایت باید بتوانند به راحتی در داخل سایت حرکت کنند و جاهایی که می خواهند را ببینند. معمولا نوار مسیریابی و منو و برید کرامپ ها در بالای صفحه و یا در سمت چپ سایت قرار دارد. این نوار باید بی نظیر و برای استفاده ساده باشد چون کاربران دوست دارند همه چیز دم دست و ساده باشد تا کمتر گیج بشن و دنبال چیزی بگردند و این همان تجربه کاربری خوب و لذت بخش است

گزینه Call to Action

Call to Action یا درخواست اقدام به عمل مجموعه ای از کلمات جذاب است و عکس های محرک است که باعث می شود، بازدیدکنندگان اقدام فوری در سایت سازمانی داشته باشند. باید بررسی شود که چه کلمه هایی برای وب سایت و مخاطب تان بهتر عمل می کند. این کار را باید به صورت مداوم انجام دهید و در موقعیت های مختلف از Call to Action های متفاوت استفاده کنید تا بتوانید بهترین بازخوردها را بگیرید. برای مثال ( فرصت بسیار محدود ثبت نام ، تعداد محدود فقط 100 نفر ظرفیت باقی مانده ، همین الان ثبت نام کنید ، تا دیر نشده ثبت نام کنید )

اعتبار وب سایت سازمانی

وب سایت سازمانی خوب، اعتماد بازدیدکنندگان را به دست می آورد. طراحی سایت قوی می تواند یک منبع معتبر برای یک سازمان یا شرکت باشد. امکان دستیابی به این امر، با توجه به جزئیات میسر می شود. محتوا باید سازماندهی شده باشد و از لحاظ گرامری درست باشد. طراحی هر صفحه باید متناسب با آن موضوع باشد و باید در هر صفحه سایت، اطلاعات تماس و پیوندهایی به شبکه های اجتماعی وجود داشته باشد. مجموعه این عوامل اطمینان مشتری را فراهم می کند و باعث می شود، آن ها با اعتماد بیشتری خدمات مورد نیازشان را درخواست کنند.

سایت موبایل فرندلی و رسپانسیو

طبق آمارهای سال 1400 که شرکت دیتادیزاین از وبسایت های تحت کنترلش گرفته بیش از 88% کاربران از طریق گوشی های هوشمندشان وارد سایت ها میشوند و این اهمیت موبایل فرندلی بودن و رسپانسیو بودن وبسایت را برای تلفن های همراه هوشمند آشکار میسازد. یک سایت سازمانی موفق باید بتواند در انواع صفحه نمایش و در دستگاه های مختلف به درستی نمایش داده شود.

بهینه سازی پرتال برای انسان و موتور جستجو (سئو سایت)

وب سایت های سازمانی نیز همچون سایر سایت ها توسط موتورهای جستجو رتبه بندی می شوند. این رتبه بندی بر اساس چگونگی بهینه سازی محتواست. امروزه بسیاری از طراحان وب سازمانی در مورد بهینه سازی موتورهای جستجو فکر نمی کنند و تنها به ظاهر سایت توجه می کنند. در حالی که طراحی بصری و محتوا، هر دو اجزای ضروری یک سایت موفق هستند.

اگر سایت شما طراحی فوق العاده داشته باشد اما در نتایج موتورهای جستجو بالا نیاید، چه ارزشی دارد؟
بهترین راه برای بهبود سئوی سایت، این است که اطمینان حاصل کنید محتوا و تصاویر با کلمات کلیدی و تگ ها هماهنگ هستند. هر صفحه ای از یک وب سایت باید یک کلمه کلیدی داشته باشد که پیام اصلی صفحه را برساند و محتوای آن نیز باید از کلمه کلیدی پشتیبانی کند. اگر سایت شما در وردپرس طراحی شده باشد، یک افزونه خوب مانند Yoast می تواند به بهینه سازی سایت تان کمک کند.

پورتال سازمانی چگونه طراحی می شود؟

طراحی پورتال سازمانی دیتادیزاین به ۲ روش طراحی میشود:

  • با کدنویسی اختصاصی به زبان php با فریم ورک قدرتمند لاراول
  • با وردپرس و طراحی اختصاصی 

سفارش طراحی سایت سازمانی

با در نظر گرفتن تمامی مسائل عرض شده،تیم طراحی سایت دیتادیزاین با به کار بردن تمام موارد تکنیکال برای بهینه سازی سایت شما در موتورهای جستجو. صرفه جویی بسیار زیادی در هزینه شما ایجاد خواهد کرد و پنل مدیریت ساده و در عین حال پیشرفته و کاربردی را در اختیارتان خواهد گذاشت. با پنل ساده مدیریت دیتا دیزاین، شما می توانید به راحتی پستهای جدید در سایت خود قرار دهید و علاوه بر کمک به سئوی سایت، محتوایی در معرفی خدمات سازمان خود در سایت قرار دهید.

در حقیقت سایت سازمانی اصلا برای ارائه محتوا در راستای معرفی خدمات سازمان ساخته می شود. پس باید به راحتی بتوانید در سایت پست و مطلب قرار دهید. و با آموزش کامل هر قسمت از سایت به کارمندان مورد نظر شما طراحی سایت سازمانی موفق را تضمین خواهد کرد.

 

پلن های قیمت طراحی سایت سازمانی و پرتال دولتی

یکی از مهمترین فاکتور که برای همه مهم می باشد فاکتور قیمت می باشد. اگر بخواهیم تعرفه و قیمت طراحی سایت سازمانی را محاسبه کنیم باید به طور دقیق و با جزئیات مشخص شود که دقیقا پورتالی که قرار است طراحی شود چه امکاناتی داشته و قرار است چه ترافیکی را به طور همزمان ساپورت کند ، ممکن است پورتالی طراحی شود که نیاز است از منبع یا وب سایت و پورتال سازمانی دیگر مثل پورتال ثبت و احوال ، پرتال تامین اجتماعی ، پرتال سازمانی بیمه ، پرتال های شهرداری و … استعلام بگیرد و از دیتای بدست آمده یک خروجی داشته باشد. اینجا باید یک api یا همان وب سرویسی جهت ارتباط بین این دو پورتال برقرار باشد

( پس حجم کار با اضافه شدن هر امکانی متفاوت خواهد بود و تایم و زمانی که برنامه نویسان پورتال صرف میکند به همین موارد بستگی دارد ) لذا اگر دنبال استعلام گرفتن و تعرفه طراحی پورتال دارید حتما باید همکاران من در تیم دیتادیزاین به شما مشاوره بدن و امکانات سایت شما را به ریز یادداشت تا پیاده سازی کنند و به این صورت قیمت نیز دقیقتر محاسبه خواهد شد .

اما در کل 3 قیمت پایه نسبت به امکانات موجود به شما میدیم که راحت تر بتونید تصمیم بگیرید

طراحی پرتال سازمانی با برنامه نویسی اختصاصیطراحی پرتال سازمانی با وردپرس
پلن 1 : قیمت پایه = 78/000/000 تومان
پلن 2 : قیمت پایه = 187/000/000 تومان
پلن 3 : قیمت پایه = 500/000/000 تومان
پلن 1 : قیمت پایه = 18/000/000 تومان
پلن 2 : قیمت پایه = 28/000/000 تومان
پلن 3 : قیمت پایه = 48/000/000 تومان
جدول قیمت طراحی پرتال سازمانی
سوالات متداول

طراحی پرتال سازمانی چقدر زمان میبرد ؟

بستگی به این داره که کدوم پلن ساخت پرتال رو انتخاب کنید و تصمیم بگیرید پرتال سازمانی شما برنامه نویسی بشه و یا با وردپرس ساخته شه :
1- برنامه نویسی
بین 2 تا 4 ماه
2- وردپرسی
بین 2 هفته تا 1 ماه

پرتال سازمانی رو برنامه نویسی کنید بهتره یا با وردپرس بسازید ؟

مطمعنا اگر بودجه کسب و کار و سازمان شما اجازه بده برنامه نویسی پرتال بسیار بهتر هست و شخصی سازی های بسیار بیشتری میشه روش انجام داد ، همه چیز بسته به بودجه هست ولی ما به شما برای تصمیم گیری در ساخت پرتال سازمانی مشاوره تلفنی کامل میدیم

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *